KuzeyinAnnesi03 Aydakisiyahedicikk kan tahlili alıyorlsr ona göre kesiyor doktor . 9 ayda verdiniz mi
AA201207 Aydakisiyahedicikk evet🥲 bilinçsizce kullanamayiz hiç bir takviyeyi ayrıca d vitamini ve B12 sine de bakılacak eksikse ona göre takviye verilecek
Deletedmom_115 Aydakisiyahedicikk zorunlu mu bilmiyorum ama doktor illa ister diye düşünüyorum, vermezsen kendin rahat olur musun canım? Niye bu kadar taktın ki
KuzeyinAnnesi03 Aydakisiyahedicikk 9 da yapılmadıysa 1 de evet yapılmalı çocuğunuzun iyiliği için neye ihtiyacı var neyi fazla neyi eksik bilmeliler
Deletedmom_115 KuzeyinAnnesi03 o durumu çok çektim hemde kızım daha 2 aylıktı 😭🥹🥹 damarları incecikti ellerimdeydi kan alıyorlardı kızım gözlerimin içine bakıp ağlıyordu anne izin verme der gibi😔😔 ama işte mecbur onun sağlığı için 😂 sonradan çok ağladım tabi
meteeehann Aydakisiyahedicikk içerebiliyormusunuz ya demir damlasını oğlum 5 ay 15 günlük ne zaman kan damlası versem püf diyip her yere sıçratıyor içiremiyorum ben 😩
Deletedmom_115 meteeehann benimki bayılıyor damlalara ya görseniz ayakları kaldırıp hoplamaya çalışıyor 😂😂😂😂
pantenkelebek Aydakisiyahedicikk bunu bende çok merak ediyorum hergün ağlayarak ilaç ıciriyorum kızıma ya ağlamasını istemiyorum artık
KuzeyinAnnesi03 Deletedmom_115 Rabb’im hastalık vermesin onların iyiliği için veriyoruz canım yapacak bir şey yok 😮💨
meteeehann Deletedmom_115 valla iki gündür sünnet oldu şurup veriyorum çığlık kıyamet duyan çocuğa napiyorlar evde diyecek hiç sevmiyor şuan ilerde nolur bilmem
kes5_ Ocean demir tadı güzel tavsiye ederim yeni nesil demir diş çürüğü yada kıyafete leke de yapmıyor
kafamdakifazlalik Aydakisiyahedicikk 9.ayda kan değerlerine bakıyorlar gereken değerde ise bırakıyorsunuz değilseniz devam diyorsunuz