kafamdakifazlalik Aydakisiyahedicikk 9.ayda kan değerlerine bakıyorlar gereken değerde ise bırakıyorsunuz değilseniz devam diyorsunuz
KuzeyinAnnesi03 Deletedmom_115 Rabb’im hastalık vermesin onların iyiliği için veriyoruz canım yapacak bir şey yok 😮💨
meteeehann Deletedmom_115 plastik mama kaşığına döküp veriyorum istemiyor kaç kez verdiysem her yeri kirletti ağzından çıkartarak
Deletedmom_115 meteeehann ben diğer damlaları emziğe döküp veriyorum şapur şupur yiyor, demir damlasında zaten damlalık var o çok kolay
Mree Aydakisiyahedicikk 9.ayda kan tahlili yaptırmıştık eksik çıktı 1.yaşta yeniden yapıldı yeniden eksik çıktı 16.ayda yeniden yaptırdık bütün vitaminler normal çıkınca doktorumuz elinizdekileri bitirin kullanmayın dedi
meteeehann Deletedmom_115 onuda yaptım denemediğim şey kalmadı ağzına istemediği bisey gelince püf yapıyor direk bazen rüyasında bile öyle yapıyor püüff diye arada annem verecek sanıyor galiba 🤣
13gamze08 Selam anneler bizede hemşire dün demir ilacı verdi ama hiç aç tok demedi farkediyormu aç yada tok icirdigim
meteeehann 13gamze08 valla canm bizim ebe emzirmeden 2 saat önce yada emzirdikten 2 sonra dedi ama çocuklar zaten 2 saate bir emiyor ki nasıl ayarlanır o saat bilmiyorum çokta takip edip veremiyorum ben saati