aslananne27 kirikkalp yok canım aynı değil ben Türkiye’de kalmiyorum yurt disindayim buranın markasi akullu araba kumandası aynı değil 😊
aleksandralarossa caylavyu kaç aylık bizim 29 aylık ama scooterla bşraz mücadele edip sıkılıyor üşengeç galiba 😄
caylavyu aleksandralarossa 21 aylık, oturaklılar varya o şekilde ileri geri gidebiliyor baya oyalıyor dışarıda bizi 😅
ElisaMom__ 2 yasinda kızım bu ara mutfak oyuncaklarina takmış durumda. Sürekli kahve içmekten hamburger yemekten tost yemekten gına geldi xbdj onun haricinde müzikle oynamayı seviyor, boya yapmayı seviyor. Çizim tabletinde bize bir şeyler cizdiryor
aleksandralarossa ElisaMom__ bizimki de masterchef de görüp mutfaga girip kek falan yapmak istiyo 😣 kalkıp bisiler pişiriyoruz 😄
caylavyu aleksandralarossa Normal lerle arasında fiyat farkı yoktu dedim bari oturaklı olsun ilerde çıkartırız kendisi biner 😅 Diğer türlü zor olur dediğin gibi🥲
Sedoscum aleksandralarossa 14 aylık sürprizli kitap delisi, su ile oynamayı seviyor birde arabaları ile han han yağıp sürmeyi Allah ne verdiyse suya sokuyor 😂
Crystall aleksandralarossa tabiki 1. Sırada Legomuz var sabah öğle akşam Lego oynuyoruz Doktor aletleri her daim yanımızda sürekli hasta oluruz 😂 Oyun hamuru ve kinetik kum çok seviyor. Oyuncak hayvanları çok seviyor. Bebek biberon emzik sürekli bebek bakıyor 😂