aleksandralarossa Cicektebenimcicekligunlerde ben kız annesi olabilcegimi hissetmiyorum açıkçası allah o hissi verir ya bende hiç yok aman oğluma yeni ömürlük Kanka olur erkek olursa da sağlıklı olsunlarda :)
Cicektebenimcicekligunlerde aleksandralarossa Bana da sende kız annesi tipi yok diyorlar..🤣erkek anneleri uzun İnce olurmuş yani ne bileyim onların yalani..🤣 ama kaynanam da güzel kadının çok oğlu olur diyor..💃🏻🤤😂
aleksandralarossa kirikkalp eşin bi elektrikçiye baktırsa çözerler sanki bizim de problem olmuştu elektrikçi yaptı hemen
aleksandralarossa Cicektebenimcicekligunlerde ay inceyim ama uzunmuyum bilemedim 160 belki boydan kurtarırım 😄😄😄
aleksandralarossa caylavyu kaç aylık bizim 29 aylık ama scooterla bşraz mücadele edip sıkılıyor üşengeç galiba 😄
BellatrixLestrange aleksandralarossa 23 aylik kepçe ve kamyon 😁 inşaat arabalarini çok seviyor genel olarak 😁
Buket57 aleksandralarossa kızım 16 aylık olucak yakında,en sevdiğ oyuncağı cırt cırtlı kitapları hiç ayrılmıyor onlardan o kartları bütün gün elinde.🫠
aslananne27 kirikkalp yok canım aynı değil ben Türkiye’de kalmiyorum yurt disindayim buranın markasi akullu araba kumandası aynı değil 😊
caylavyu aleksandralarossa 21 aylık, oturaklılar varya o şekilde ileri geri gidebiliyor baya oyalıyor dışarıda bizi 😅