Cicektebenimcicekligunlerde aleksandralarossa Bana da sende kız annesi tipi yok diyorlar..🤣erkek anneleri uzun İnce olurmuş yani ne bileyim onların yalani..🤣 ama kaynanam da güzel kadının çok oğlu olur diyor..💃🏻🤤😂
aleksandralarossa Cicektebenimcicekligunlerde ay inceyim ama uzunmuyum bilemedim 160 belki boydan kurtarırım 😄😄😄
aleksandralarossa kirikkalp eşin bi elektrikçiye baktırsa çözerler sanki bizim de problem olmuştu elektrikçi yaptı hemen
aleksandralarossa caylavyu kaç aylık bizim 29 aylık ama scooterla bşraz mücadele edip sıkılıyor üşengeç galiba 😄
BellatrixLestrange aleksandralarossa 23 aylik kepçe ve kamyon 😁 inşaat arabalarini çok seviyor genel olarak 😁
Buket57 aleksandralarossa kızım 16 aylık olucak yakında,en sevdiğ oyuncağı cırt cırtlı kitapları hiç ayrılmıyor onlardan o kartları bütün gün elinde.🫠
aslananne27 kirikkalp yok canım aynı değil ben Türkiye’de kalmiyorum yurt disindayim buranın markasi akullu araba kumandası aynı değil 😊
caylavyu aleksandralarossa 21 aylık, oturaklılar varya o şekilde ileri geri gidebiliyor baya oyalıyor dışarıda bizi 😅
ElisaMom__ 2 yasinda kızım bu ara mutfak oyuncaklarina takmış durumda. Sürekli kahve içmekten hamburger yemekten tost yemekten gına geldi xbdj onun haricinde müzikle oynamayı seviyor, boya yapmayı seviyor. Çizim tabletinde bize bir şeyler cizdiryor
aleksandralarossa ElisaMom__ bizimki de masterchef de görüp mutfaga girip kek falan yapmak istiyo 😣 kalkıp bisiler pişiriyoruz 😄