zeze97 Alya-Sena merhaba bende uzun zamandır aramıyordum az once aradim öğretmenler günü için 10 günlük bir chat isi var dediler sabah sanirim 9 yada 10 aksam 11 e kadar saatlik ücret 95 lira Çiçekçiler fln ariyor arada ama dedi Bir bilginiz varmi 20 kasımda basliyormus
zeze97 Alya-Sena 9 saat mis ama yogunlug göre 11 saattte olabilir dediler 20 kasımda baslicaz dedi tamam dedim
Alya-Sena zeze97 95 tl den 11 saat gayet iyi gecici bir is ama olsun. Kimin organizasyonu bu hepsiburadaya destekmi acaba
kader539_ Minisssss bu toplu görüşme platformlarında eğitim esnasında vs kamera açmak şart mı acaba ? Sadece ses gitse olmaz mı
deren01 Merhaba arkadaşlar bir buçuk yaşında kızım var part time ve chat bölümü istiyorum nasil ilerlemem. Gerekir birde maaslar nedir duzenli yatıyormu bilgi verirseniz sevinirim
Alya-Sena Hayalperest_07😀😀 sen bu ay basladin zaten bu ay vermezler kasim ayinda ekim 1 ile 31 arasi hesaplaniyor o yatiriliyor. Aralikda alican maasini.
Hayalperest_07 Minisssss aynen canım eğitim dışında o iki ay sonra bir haftalık gibi bir ücret vercekler bize maaş mutabakatını attılar bize bugün iştr azcık bişey 😃