PamukPrensesannesii Zmc27 Yok beni aramadilar bile 😅 sadece mail üzerinden video istediler attim. Atış o atış ..
EErva94 PamukPrensesannesii bende bugün videolu formu gönderdim erken dönüş olur diye seviniyordum size daha dönüş yapılmamış bizim kimbilir ne zamn olur 😥😥
PamukPrensesannesii EErva94 Bende 1 haftaya felan dönüş yaparlar diye düşünüyordum. Benim de beklediğim gibi olmadı 😔
zeze97 Alya-Sena merhaba bende uzun zamandır aramıyordum az once aradim öğretmenler günü için 10 günlük bir chat isi var dediler sabah sanirim 9 yada 10 aksam 11 e kadar saatlik ücret 95 lira Çiçekçiler fln ariyor arada ama dedi Bir bilginiz varmi 20 kasımda basliyormus
zeze97 Alya-Sena 9 saat mis ama yogunlug göre 11 saattte olabilir dediler 20 kasımda baslicaz dedi tamam dedim
Alya-Sena zeze97 95 tl den 11 saat gayet iyi gecici bir is ama olsun. Kimin organizasyonu bu hepsiburadaya destekmi acaba
kader539_ Minisssss bu toplu görüşme platformlarında eğitim esnasında vs kamera açmak şart mı acaba ? Sadece ses gitse olmaz mı
deren01 Merhaba arkadaşlar bir buçuk yaşında kızım var part time ve chat bölümü istiyorum nasil ilerlemem. Gerekir birde maaslar nedir duzenli yatıyormu bilgi verirseniz sevinirim