Alya-Sena Hayalperest_07😀😀 sen bu ay basladin zaten bu ay vermezler kasim ayinda ekim 1 ile 31 arasi hesaplaniyor o yatiriliyor. Aralikda alican maasini.
Hayalperest_07 Minisssss aynen canım eğitim dışında o iki ay sonra bir haftalık gibi bir ücret vercekler bize maaş mutabakatını attılar bize bugün iştr azcık bişey 😃
Hayalperest_07 Alya-Sena canım bize bir gıdımlık vercekler onu atmışlardı iş mailine onayladık bugün 😂
Alya-Sena Hayalperest_07 hee sen ekimdemi basladin ben kasimda basladn zannediyorum olsun hic yokdan iyidir yaa 😀
Hayalperest_07 kader539_ telefonle girsen ses etmiyorlar ama bilgisayarda kameranda sıkıntı yoksa açın diyolar hep
Havvabukre Havvabukre bende hj chattayim. Yeni alımlar geldi. O yüzden sordum hangi departmandasınız diye.
Hayalperest_07 Alya-Sena aynen canım ekimde başladık Allahtan bereket versn bir kaç kuruş ta moral oluyor 😃
Hayalperest_07 Minisssss telefonla girenlere bilgisayar kameram sıkıntı diyenlere ses etmediler ama sıkınsı olmayanlara sürekli kamerayı açın uyarmak zorunda bırakıyorsunuz hep diyordu