AlinRabia oglumherseyim_ ne alaka bıze de verdı doktor atesı cıkarsa bı dolven bı calpol verd edı yasaklansa ılac pıyasalardan da kaldırılır
Tatlican oglumherseyim_ dünya da yasaklanan bir ilacı sen çocuğuna niye veriyorsun dedi Dünyanın haberi yok ama bayanın var. Bence rüyasinda gördü o😂😂
oglumherseyim_ TarcinliSutlacim Az önce araştırdım da kuzu evet Türkiye de yasaklanmış sağlık bakanlığı tarafından yüksek dozda alınınca bağımlılık yaratıyormus özellikle gençler bunu kötüye kullanmış. Geçen senenin haberini okudum bu arada yarın içim rahat etsin diye doktora soracağım ama sonuç olarak biz sadece 5 ml veriyoruz yüksek dozda değil sonuçta
TarcinliSutlacim oglumherseyim_ vallah neye inanalım şaşırdım artık doktora da mı guvenemeyecegiz🤦🏻♀️
oglumherseyim_ sezer2022 Mala bakar gibi baktım 🤣🤣🤣 Sonra Google amcaya yazdım yarında doktora soracağım 🥺
oglumherseyim_ Anatotales Az önce baktım da böyle yazıyor ama yüksek dozda kullanıldığında bağımlılık yapıyormuş diye okudum o yüzden o da haberler duydu heralde ama ben yarın yine de doktora sorarım da biz zaten 5 ml veriyoruz bişey olacağını düşünmüyorum https://haberyum.com/dolven-surup-yasaklandi/
oglumherseyim_ AnnaKurt Kimyager 🤣🤣🤣 her hangi bir profesörlügü yok ayy ayy pardon arkadaşların aklını karıştırma ve çok karıştırma da master yapıyor 🤣🤣
Friends oglumherseyim_ Bize de doktorumuz verdi ama yasaklandığını söylemedi ki yasaklanan bir ilacı asla vermez. Bence gönlünüzü ferah tutun🥰
alparslanozyildiz oglumherseyim_ yüksek ateşle oğlumu götürdüm iki doktor da calpol dolven dönüşümlü diye yazdı iki doktor dememin sebebi ateş düşmediği için iki doktora götürdüm yani türkiyede hala kullanılıyor ve eczaneler de mevcut böyle bir şey olsa piyasadan hemen toplanılırdı
oglumherseyim_ alparslanozyildiz Evet bana da aynı anda hem calpol hem dolven versi iki farklı şehirde iki farklı doktor ikisi de 4 saat aralıklarla dönüşümlü ver demişti ama işte böyle deyince birazcık moralim bozuldu bide sizlere sorayım dedim.
zeynephan Dolven inatçı ateşlerde kullanılır öncelik calpol karaciğere bindirdigi yük fazla çünkü buarada evet yurtdisinda rastlamadım fitillerde yasak benim olduğum yerde