oglumherseyim_ alparslanozyildiz Evet bana da aynı anda hem calpol hem dolven versi iki farklı şehirde iki farklı doktor ikisi de 4 saat aralıklarla dönüşümlü ver demişti ama işte böyle deyince birazcık moralim bozuldu bide sizlere sorayım dedim.
zeynephan Dolven inatçı ateşlerde kullanılır öncelik calpol karaciğere bindirdigi yük fazla çünkü buarada evet yurtdisinda rastlamadım fitillerde yasak benim olduğum yerde
TarcinliSutlacim oglumherseyim_ vallah neye inanalım şaşırdım artık doktora da mı guvenemeyecegiz🤦🏻♀️
oglumherseyim_ Ezgim0 Peki sebebini sordunuz mu? Hani mantıklı bir açıklama yaptı mı yoksa sadece kullanmayın mı dedi
Ezgim0 oglumherseyim_ sebebini sordum beyaz kan hücrelerini yükseltiyormus ve bebeklere ağır geliyormuş bunu iki doktor söyledi bana ne aldım nede kullandım bazı doktorlar yazıyor asla almıyorum bilmiyorum her doktor farklı ama bebeğimin doktoruna çok güveniyorum
asell13 oglumherseyim_ sürekli dolapda bulunur ani ateşlenmede çok iyi hastaneye götürüncede dolven veya calpol veriliyor zaten herkesde bi bilmişlik 🙄
livanurvealpinannesi61 oglumherseyim_ yasaklanan bir ilacı doktor neden yazsın eczane de satmaz zaten
afraybars1 oglumherseyim_ valla ben kullanıyorum yasak olsa doktor zaten yazmazdı mesela bi fitil vardı paronax o yasaklanmıştı kimsede yazmadı istediğim halde onun paronax S olan vardı o yazılıyordu yani yasak olsa doktor vermez arkadaşın saçmalamış