oglumherseyim_ AnnaKurt Kimyager 🤣🤣🤣 her hangi bir profesörlügü yok ayy ayy pardon arkadaşların aklını karıştırma ve çok karıştırma da master yapıyor 🤣🤣
Friends oglumherseyim_ Bize de doktorumuz verdi ama yasaklandığını söylemedi ki yasaklanan bir ilacı asla vermez. Bence gönlünüzü ferah tutun🥰
oglumherseyim_ sezer2022 Mala bakar gibi baktım 🤣🤣🤣 Sonra Google amcaya yazdım yarında doktora soracağım 🥺
alparslanozyildiz oglumherseyim_ yüksek ateşle oğlumu götürdüm iki doktor da calpol dolven dönüşümlü diye yazdı iki doktor dememin sebebi ateş düşmediği için iki doktora götürdüm yani türkiyede hala kullanılıyor ve eczaneler de mevcut böyle bir şey olsa piyasadan hemen toplanılırdı
oglumherseyim_ alparslanozyildiz Evet bana da aynı anda hem calpol hem dolven versi iki farklı şehirde iki farklı doktor ikisi de 4 saat aralıklarla dönüşümlü ver demişti ama işte böyle deyince birazcık moralim bozuldu bide sizlere sorayım dedim.
zeynephan Dolven inatçı ateşlerde kullanılır öncelik calpol karaciğere bindirdigi yük fazla çünkü buarada evet yurtdisinda rastlamadım fitillerde yasak benim olduğum yerde
TarcinliSutlacim oglumherseyim_ vallah neye inanalım şaşırdım artık doktora da mı guvenemeyecegiz🤦🏻♀️
oglumherseyim_ Ezgim0 Peki sebebini sordunuz mu? Hani mantıklı bir açıklama yaptı mı yoksa sadece kullanmayın mı dedi
Ezgim0 oglumherseyim_ sebebini sordum beyaz kan hücrelerini yükseltiyormus ve bebeklere ağır geliyormuş bunu iki doktor söyledi bana ne aldım nede kullandım bazı doktorlar yazıyor asla almıyorum bilmiyorum her doktor farklı ama bebeğimin doktoruna çok güveniyorum