Alya-Sena buglemss evet ben 203 almisim sizinki bana gore cok iyi. gene biyere yerlesirsinz zaten siralamaya gore tercih yaparsiniz.
buglemss Alya-Sena Alya-Sena ayt girmedim ben bir de bu aöf ün sıralamalarına puanlarına nereden bakılıyor
klpzeynep Alya-Sena sıralamaya göre tercih nasil oluyor canım Benim puanım 231 ama nasıl yapicam bilmiyorum
afrakevser 247 tyt 193 ayt aldım geçen sene şimdi halk ve ilişkiler reklamcılık okuyorum açıktan 4 yillik
fpelin hilalakin1806 ihtimal olarak cok dusuk ozel okullar belki gelebilir devlet zor gibi bi de bu sene ikinci ogretimler de kapatildi yerine yeni bolumler acildi 2 yillik onlardan sansinizi deneyin yine tercih yapin
Alya-Sena hilalakin1806 puanin hangisine yetiyosa onu yaz yerles bi yere. 2.uni sinavsiz kayit olabiliyosun istedigin bolumu secersin ozmn. Ilk kayit oldugunuda ya dondurur ya sildirirsin.
Tuba_44 buglemss tıbbı sekreter çok fazla yığılma var bi kere 32 bin aldı diye ve puan 65 düştü ozaman herkes b bölüm okuyor şuan kpss 81 ile kapattı son alımda iyi araştırın isterseniz
Edaden Alya-Sena 2 üniversite aynı anda oluyor mu yani herhangi puanımın yettiğine yerleştikten ne kadar süre sonra ikinciye kayıt olabiliyoruz acaba biliyormusunuz