buglemss Alya-Sena Alya-Sena ayt girmedim ben bir de bu aöf ün sıralamalarına puanlarına nereden bakılıyor
fpelin hilalakin1806 ihtimal olarak cok dusuk ozel okullar belki gelebilir devlet zor gibi bi de bu sene ikinci ogretimler de kapatildi yerine yeni bolumler acildi 2 yillik onlardan sansinizi deneyin yine tercih yapin
Alya-Sena hilalakin1806 puanin hangisine yetiyosa onu yaz yerles bi yere. 2.uni sinavsiz kayit olabiliyosun istedigin bolumu secersin ozmn. Ilk kayit oldugunuda ya dondurur ya sildirirsin.
Tuba_44 buglemss tıbbı sekreter çok fazla yığılma var bi kere 32 bin aldı diye ve puan 65 düştü ozaman herkes b bölüm okuyor şuan kpss 81 ile kapattı son alımda iyi araştırın isterseniz
Edaden Alya-Sena 2 üniversite aynı anda oluyor mu yani herhangi puanımın yettiğine yerleştikten ne kadar süre sonra ikinciye kayıt olabiliyoruz acaba biliyormusunuz
Mariamercedes buglemss Elinden geleni yapmışsın🩵tebrik ederim.2 yıllık üniversiteye gideceğine açıktan lisans okumanı tavsiye ederim. Kpss girersin en azından 😊
goktugunannesii_ hilalakin1806 ormancılık tıbbı sekreterlik laboratuvar teknolojisi büro yönetimi tıbbi laboratuvar teknikeri
Mariamercedes buglemss örgün mimari restorasyon okumuştum açıktan çalışma ekonomisi bitti Kolay bir bölüm Eğer aklında bölüm yoksa