goktugunannesii_ hilalakin1806 meslek lisesinden mezunsanız ek puanınız size daha çok yardımcı oluyor bölümünüzü seçerseniz puana göre değil sıralama ile tercih yapabilirsiniz tyt iki yıllık bazı bölümler hala puanla alıyor
Ozzggee hilalakin1806 2 puan yani okul puanı eklenmiş hali Aslında bu anda önemli değil yerleştirmeler sıralamaya göre yapılıyor
buglemss goktugunannesii_ benim sıralamam la biraz zor gibi tercih yapmayı düşünmüyorum sizce de öyle değil mi
momybaby buglemss uzaktan ogretmlere bakin ya da en kotu aof okuyun 2 yillik bolumlerden. seneye yine girersiniz sinava engel olmaz
Alya-Sena buglemss evet ben 203 almisim sizinki bana gore cok iyi. gene biyere yerlesirsinz zaten siralamaya gore tercih yaparsiniz.
buglemss Alya-Sena Alya-Sena ayt girmedim ben bir de bu aöf ün sıralamalarına puanlarına nereden bakılıyor
klpzeynep Alya-Sena sıralamaya göre tercih nasil oluyor canım Benim puanım 231 ama nasıl yapicam bilmiyorum
afrakevser 247 tyt 193 ayt aldım geçen sene şimdi halk ve ilişkiler reklamcılık okuyorum açıktan 4 yillik
fpelin hilalakin1806 ihtimal olarak cok dusuk ozel okullar belki gelebilir devlet zor gibi bi de bu sene ikinci ogretimler de kapatildi yerine yeni bolumler acildi 2 yillik onlardan sansinizi deneyin yine tercih yapin
Alya-Sena hilalakin1806 puanin hangisine yetiyosa onu yaz yerles bi yere. 2.uni sinavsiz kayit olabiliyosun istedigin bolumu secersin ozmn. Ilk kayit oldugunuda ya dondurur ya sildirirsin.
Tuba_44 buglemss tıbbı sekreter çok fazla yığılma var bi kere 32 bin aldı diye ve puan 65 düştü ozaman herkes b bölüm okuyor şuan kpss 81 ile kapattı son alımda iyi araştırın isterseniz