Iremylcnkya07 Gul-42 puhahah valla hem yediriyolar hem pişmanlık duruyolar konuşmayı sevmek suç mu canım😂😂
Gul-42 Iremylcnkya07 kesınlıkle😂ben anneme sey dıyorum genetık sende cok konusuyorsun babamda dıyorum
Cansu2302 Kurban bayramında kaynanam 1 buçuk yaşındaki kızıma koyunn dili yedirmiş bi kaç parça. Hurafe gibi ama ondan sonra kızımın dili çözüldü sanki kelimeleri vardı ama ondan sonra ne desek tekrar edip söylemeye başladı
pasaklisinkukuli Birbebetoannesi niye et sonuçta işe bence de yaramaz ama yemesinde de bi soeun olmaz kocaman olmuş coxuk
Beybibeyb Eskilerin her söylediği dalga konusu oluyor şimdilerde de ben bi güveniyorum nedense saçma sapan bişey olmadığı sürece, iyi gelir belli olmaz et değil mi yedirin bence bakarsın içindeki bi vitamin bişey vardır o iyi geliyordur.
Alerjikrinit canimanne06 yorumlarda anlatılanlar tesadüf. Sizinki de konuşacak siz diyeceksiniz ki dil yedirdim o yüzden 🤣
Iremylcnkya07 Gul-42 eşler normal az orta konuşuyolar benim eşimde orta konuşur ben çok konuştuğum için mecburen konuşcak 😂
visneli_turtam canimanne06 yedirmek değilde onun bir duası vardı 7 kere suya okuyup iciriyorsun çocuğa
dodu0207 canimanne06 ay sacmalık ya. O zaman doktorlar dil terapistleri özel eğitimcilere hiç gerek yok dil yedirelim geçelim
cevriyeee canimanne06 o kurbanlık et değil deve dili için geçerli diye biliyorum benim abimde geç konumuş deve dili yedirmişler konuşmaya başlamış