canimanne06 Halam kurbanlık etin dilini almış çocuğa yedir dilinin bağı çözülür konuşur dedi bende dedim ki öyle şeylere inanmıyorum yani ne alaka ama yinede aldım gönlü kırılmasın diye sizce? Bence net hurafe 28 aylık 2 buçuk yaşında çocuğum
kurabiyevarsimitvar canimanne06 Ben asosyal birisiyim halanıza sorsanız yesem dilim açılır mı benim de😂😂😂
flamingo24 canimanne06 benim oğlumda kas gevşekliği sardı geç yürüdü geç konuştu bende hurafe dedim ama ne dedilerse yaptım Çanakkale kaşıkçı baba gittim kaşık aldım , kuş suyu içirdim. 2.5 -3 yaşında konuşmaya başladı. Doktor kelime söküyorsa konuşur demişti anne baba dede mama gibi evet söylüyordu ama konuşmuyor siye kendimi yedim bitirdim vakti saati geldi şimdi 8 yaşında susmuyor 😀
Iremylcnkya07 canimanne06 küçükken bende konuşmamışım annem anneannemler hacılığa gittiğinde ordan deve dili getirmişler annem onu yedirmiş bana ve konuşmuşum keşke yedirmedeydim diyor hatta😂😂
pasaklisinkukuli Birbebetoannesi niye et sonuçta işe bence de yaramaz ama yemesinde de bi soeun olmaz kocaman olmuş coxuk
Gul-42 Iremylcnkya07 ahaha bana ne yedırdıler acaba hıc susmuyorum bana devenınkındrn daha büyük dil yedırdıler kesın🤣
Iremylcnkya07 Gul-42 puhahah valla hem yediriyolar hem pişmanlık duruyolar konuşmayı sevmek suç mu canım😂😂
Madamehappyyyyy canimanne06 Bende deve dili diye duymuştum tabi inanıp inanmamak size kalmış ama denemekten ne kaybedersiniz? :)
maygirl canimanne06 yarabbim millet uzayda villalar dikti biz dil yedir bağ cozulsunle ugrasiorz ulkece nie ilerleyemioruz abiiicim yaa🤣🤣ay k.bakmain lafık size degil..boyke syleri yapanlara inananlara😃
Gul-42 Iremylcnkya07 kesınlıkle😂ben anneme sey dıyorum genetık sende cok konusuyorsun babamda dıyorum
Cansu2302 Kurban bayramında kaynanam 1 buçuk yaşındaki kızıma koyunn dili yedirmiş bi kaç parça. Hurafe gibi ama ondan sonra kızımın dili çözüldü sanki kelimeleri vardı ama ondan sonra ne desek tekrar edip söylemeye başladı
Beybibeyb Eskilerin her söylediği dalga konusu oluyor şimdilerde de ben bi güveniyorum nedense saçma sapan bişey olmadığı sürece, iyi gelir belli olmaz et değil mi yedirin bence bakarsın içindeki bi vitamin bişey vardır o iyi geliyordur.
Alerjikrinit canimanne06 yorumlarda anlatılanlar tesadüf. Sizinki de konuşacak siz diyeceksiniz ki dil yedirdim o yüzden 🤣