Gul-42 Iremylcnkya07 ahaha bana ne yedırdıler acaba hıc susmuyorum bana devenınkındrn daha büyük dil yedırdıler kesın🤣
Iremylcnkya07 Gul-42 puhahah valla hem yediriyolar hem pişmanlık duruyolar konuşmayı sevmek suç mu canım😂😂
Madamehappyyyyy canimanne06 Bende deve dili diye duymuştum tabi inanıp inanmamak size kalmış ama denemekten ne kaybedersiniz? :)
maygirl canimanne06 yarabbim millet uzayda villalar dikti biz dil yedir bağ cozulsunle ugrasiorz ulkece nie ilerleyemioruz abiiicim yaa🤣🤣ay k.bakmain lafık size degil..boyke syleri yapanlara inananlara😃
Gul-42 Iremylcnkya07 kesınlıkle😂ben anneme sey dıyorum genetık sende cok konusuyorsun babamda dıyorum
Cansu2302 Kurban bayramında kaynanam 1 buçuk yaşındaki kızıma koyunn dili yedirmiş bi kaç parça. Hurafe gibi ama ondan sonra kızımın dili çözüldü sanki kelimeleri vardı ama ondan sonra ne desek tekrar edip söylemeye başladı
pasaklisinkukuli Birbebetoannesi niye et sonuçta işe bence de yaramaz ama yemesinde de bi soeun olmaz kocaman olmuş coxuk
Beybibeyb Eskilerin her söylediği dalga konusu oluyor şimdilerde de ben bi güveniyorum nedense saçma sapan bişey olmadığı sürece, iyi gelir belli olmaz et değil mi yedirin bence bakarsın içindeki bi vitamin bişey vardır o iyi geliyordur.
Alerjikrinit canimanne06 yorumlarda anlatılanlar tesadüf. Sizinki de konuşacak siz diyeceksiniz ki dil yedirdim o yüzden 🤣
Iremylcnkya07 Gul-42 eşler normal az orta konuşuyolar benim eşimde orta konuşur ben çok konuştuğum için mecburen konuşcak 😂