minikpandam-_- dugme çok teşekkür ederim haftaya pazartesi başlayacağım inşallah dikkat edeceğim uyarılarınıza ayda 5 kilo versem de yeter 🤣
dugme BENOYLEUYGUNGORDUMM ben direk ondan başlamıştım ama eğer spor geçmişiniz yoksa ilk başta 15 dk. Olandan başla zamanla arttir yoksa ilk günden vazgeçersin 😂
Mirmir_ SeNaGT önce kilo vermeniz lazım spor yapın sonra baktınız olmadı gerdirirsiniz bide başka çocuö düşünüyorsanız şuan gerdirmeyin
civcivmom basak_avc nasıl gider ? Ben eliptik bisiklet ve leslie yapıyorum göbek için gidermi sizce 1bucuk sene oldu seseryan olalı ?
civcivmom Happybaby06 göbek için hindistan cevizini sürekli mi içiyoruz ? Ve sirkeyidemi devamlı içiyoruz? Elma sirkesmi ?
Happybaby06 civcivmom hindistan cevizi yağını her sabah 1 fincan turk kahvesinin icinev1 tatlı kaşığı koyarak içiliyor sirke elma sirkesi olacak o da bir du bardağına 1 tatlı kaşığı öğlen yemeğinden önce iciliyor
Happybaby06 Newmom74 hindistan cevizi yağını bir fincan kahveye 1 tatlı kaşığı ve bir çay kaşığı tarçın koyarak iciyorsun
civcivmom arzuksaa ben bacaklarım için yapmıştım bana göree pek bir sonuç olmadı ama her gören cok incelmişsin zayıflamıssın diye şaşırıyor