130 Merhaba benimde 2.sezeryanim 24 gün oldu sezeryandan cikali çift dikisliyim korse taksam bi sorun olurmuş acaba ilk sezeryanda takmıştım hemen ağrı hissetmemiştim bunda da taktım ağrım oldu şuan taksam sıkıntı olurmu acaba fikir verseniz
Aynur60 SeNaGT bnde 73 kiloyla doğum yaptım şuanda 56 kiloyum ama göbeğim sarkık çok rahatsız oluyorum bu görüntüden
Zhra78 elat canım genel bir problem var kullanılmıyor video ismini söylüyorum LESLİE BOASTED FİTNESS 30 minute yaz youtuba cıkıyor
Miran26- SeNaGT tempolu yürüyüş yaparken karnını sıkarak içine çekerek tempolu bir şekilde yürüyünce karında yağ yakımı fazla oluyo ben diyet yaparken denedim ve çok işe yaradı benim sezeryan göbeğim gitti öyle aman aman sarkma da olmadı
Gulll_ feyzasmother Ay seve seve bende tam doğum yapalı 1 buçuk sene oldu nerdeyse hamileyken daha zayıfmışım 😂😂😂😂 sezeryan oldum ama sanki çocuk çıktı eşi içerde kaldı
dugme minikpandam-_- hergun sabah aç karnına bir tane.limon içerisine bir çay kaşığı zerdeçal ve çay kasiginin ucuyla karabiber ekleyip shot attım üstüne 40 dk 3 mil videosunu yaptım spordan hemen sonra su içmeyin ve duşa girmeyin su içmek için en az yarım saat geçmeli duş içinde aynı kural geçerli gün içerisinde tüm sıvıları oturarak için ve porsiyonlarınizi küçültün günde iki öğün beslenin yaparsınız 🤗🌸
minikpandam-_- dugme çok teşekkür ederim haftaya pazartesi başlayacağım inşallah dikkat edeceğim uyarılarınıza ayda 5 kilo versem de yeter 🤣
dugme isufumveben 1 mil 2 mil 3 mil var ben en üst seviyeden başladım ama ben zaten aktif spor yapan biriyim eğer sıfırdan başlayacaksınız 1 mil yazanla başlayıp zamanla arttırın derim 🌸💪
dugme BENOYLEUYGUNGORDUMM ben direk ondan başlamıştım ama eğer spor geçmişiniz yoksa ilk başta 15 dk. Olandan başla zamanla arttir yoksa ilk günden vazgeçersin 😂
Mirmir_ SeNaGT önce kilo vermeniz lazım spor yapın sonra baktınız olmadı gerdirirsiniz bide başka çocuö düşünüyorsanız şuan gerdirmeyin
civcivmom basak_avc nasıl gider ? Ben eliptik bisiklet ve leslie yapıyorum göbek için gidermi sizce 1bucuk sene oldu seseryan olalı ?