mzd cananlaren amin inşallah sizinkiler de 🌸 kızıma kıyafet sandalet toka bir de doğum günü için parti malzemeleri aldım bayağı uygundu umarım son an da rezil olup almak zorunda kalmam tekrardan 😀😀🤦
Madamehappyyyyy cananlaren Elbise ayakkabı vs kalitesiz. Ev eşyası alıyorum ben genel de 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
ecekusumm Madamehappyyyyy Bende iki ayakkabı aldım derileri yumuşacık geldi. Siz böyle söyleyince üzüldüm şimdi inşallah dayanıklı olur.
pamukseker_ cananlaren vergi filan oluyor mu ekstra yurt dışından geldiği için bir uygulama daha vardı öyleydi de
Nurrose ayisit gümrük vergisi nasıl çıkıyor peki tahmini bilebiliyor muyuz ve vergi ödemesi nasıl oluyor
Merveeofs Nurrose ödeme kısmında görünüyor vergi de üzerine ekleniyor o an, emin değilim ama sanırım %30du
kirikkalp Ayyy kızlarrr sayılı balon 8 tl doğum günü için harika kaçırmayın bence 🤣🤣🤣 50 tane balon 47 tl şimdiden stok yapalım bence 😂
MissPhalange cananlaren üç kez birer gün arayla sipariş verdim, hepsi aynı anda iki hafta sonra geldi
Deletedmom_110 Alya-Sena yanlış yazmışlar kargoyu 2 gün daha gecikicekmısss tam bir ihmalkarlıkkkk nasıl yazıyorlar anlamıyorum
Gamzecn İlk kullanımda 3000 lira kupon tanımlıyor diye bisey gördüm ama bende olmadı sizlerde oldumu kullandınız mı
elfrana_03 cananlaren ben de aldım bugün burdan görüp 😁 umarım gelir sağ saglim bir de banka para kesecek diye bişey yazıyordu sizde ne oldu kesildi mi öyle