ayisit cananlaren ben 5 kez alışveriş yaptım hepsi eksiksiz bir şekilde geldi ancak almadan önce yine yorumları kontrol edin alın bazen bazı ürünler tam aynı olmayabiliyor yaklaşık 10-15 gün içinde elime ulaştı
cananlaren ayisit yaa sevindim evet yorumlarını kontrol ettim ürünler baya güzel görünüyor çok teşekkür ederim ☺️
Nurrose ayisit gümrük vergisi nasıl çıkıyor peki tahmini bilebiliyor muyuz ve vergi ödemesi nasıl oluyor
mzd cananlaren amin inşallah sizinkiler de 🌸 kızıma kıyafet sandalet toka bir de doğum günü için parti malzemeleri aldım bayağı uygundu umarım son an da rezil olup almak zorunda kalmam tekrardan 😀😀🤦
Madamehappyyyyy cananlaren Elbise ayakkabı vs kalitesiz. Ev eşyası alıyorum ben genel de 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
ecekusumm Madamehappyyyyy Bende iki ayakkabı aldım derileri yumuşacık geldi. Siz böyle söyleyince üzüldüm şimdi inşallah dayanıklı olur.
pamukseker_ cananlaren vergi filan oluyor mu ekstra yurt dışından geldiği için bir uygulama daha vardı öyleydi de
Merveeofs Nurrose ödeme kısmında görünüyor vergi de üzerine ekleniyor o an, emin değilim ama sanırım %30du
kirikkalp Ayyy kızlarrr sayılı balon 8 tl doğum günü için harika kaçırmayın bence 🤣🤣🤣 50 tane balon 47 tl şimdiden stok yapalım bence 😂
MissPhalange cananlaren üç kez birer gün arayla sipariş verdim, hepsi aynı anda iki hafta sonra geldi
Deletedmom_110 Alya-Sena yanlış yazmışlar kargoyu 2 gün daha gecikicekmısss tam bir ihmalkarlıkkkk nasıl yazıyorlar anlamıyorum
Gamzecn İlk kullanımda 3000 lira kupon tanımlıyor diye bisey gördüm ama bende olmadı sizlerde oldumu kullandınız mı
elfrana_03 cananlaren ben de aldım bugün burdan görüp 😁 umarım gelir sağ saglim bir de banka para kesecek diye bişey yazıyordu sizde ne oldu kesildi mi öyle