cananlaren Daha önce temu internet sitesinden alışveriş yapan var mı kızlar ? Ve ne kadar sürede elinize ulaştı 🙌🏻
mzd cananlaren 2 gün önce sipariş verdim bugün kargoya verilmiş bakalım nasıl gelecek Instagramdan ve buradan alanlar gelenler vardı güzel demişlerdi
ayisit cananlaren ben 5 kez alışveriş yaptım hepsi eksiksiz bir şekilde geldi ancak almadan önce yine yorumları kontrol edin alın bazen bazı ürünler tam aynı olmayabiliyor yaklaşık 10-15 gün içinde elime ulaştı
Madamehappyyyyy cananlaren Elbise ayakkabı vs kalitesiz. Ev eşyası alıyorum ben genel de 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
pamukseker_ cananlaren vergi filan oluyor mu ekstra yurt dışından geldiği için bir uygulama daha vardı öyleydi de
cananlaren ayisit yaa sevindim evet yorumlarını kontrol ettim ürünler baya güzel görünüyor çok teşekkür ederim ☺️
Nurrose ayisit gümrük vergisi nasıl çıkıyor peki tahmini bilebiliyor muyuz ve vergi ödemesi nasıl oluyor
mzd cananlaren amin inşallah sizinkiler de 🌸 kızıma kıyafet sandalet toka bir de doğum günü için parti malzemeleri aldım bayağı uygundu umarım son an da rezil olup almak zorunda kalmam tekrardan 😀😀🤦
ecekusumm Madamehappyyyyy Bende iki ayakkabı aldım derileri yumuşacık geldi. Siz böyle söyleyince üzüldüm şimdi inşallah dayanıklı olur.
Merveeofs Nurrose ödeme kısmında görünüyor vergi de üzerine ekleniyor o an, emin değilim ama sanırım %30du
kirikkalp Ayyy kızlarrr sayılı balon 8 tl doğum günü için harika kaçırmayın bence 🤣🤣🤣 50 tane balon 47 tl şimdiden stok yapalım bence 😂
MissPhalange cananlaren üç kez birer gün arayla sipariş verdim, hepsi aynı anda iki hafta sonra geldi
Deletedmom_110 Alya-Sena yanlış yazmışlar kargoyu 2 gün daha gecikicekmısss tam bir ihmalkarlıkkkk nasıl yazıyorlar anlamıyorum
Gamzecn İlk kullanımda 3000 lira kupon tanımlıyor diye bisey gördüm ama bende olmadı sizlerde oldumu kullandınız mı