deletedmom4842 Kayramom Tutun arada kaldırın sonra yine durmak isterse yine tutun çok ağırlığını vermeyin sadece.
Kayramom deletedmom4842 Canim oyle yapiyorum zaten 10 saniye gibi duruyor kaldiriyorum tekrar öyle öyle dinlene dinlene ona kalsa durucak saatlerce 😑😑
deletedmom4842 Kayramom Öyle çok evhamlı takıntılı olmayın kısa süreli tutun bir şey olmaz bende 4 aylıkken falan oturturdum kısa süreli sonra yine yatırırdım ara ara yapıyordum yani bir şey olmaz.
Kayramom deletedmom4842 Sagol canim aynı dusunuyoruz 😍😚 etrafta cok sey soyleyen var zaten herseye kulak assak psikoloji kalmaz
Gulyllu Kayramom bu doğru olabilir canım benim kızım biraz üşengeç ama oğlumda öyle sürekli ayakta dururdu adım refleksi ile karnımıza basardı 2.5 aylıkken ve 8.5 ayda da yürüdü cok hareketli bi çocuk ☺️
Kayramom Gulyllu Bende oyle dusunuyorum simdiden adim atar gibi sanki hep dik duruyor ayakta heyecanli boyle yaramaz ve afacanda olucak gibi 😋😂
Janss Kendi yorulunca bırakıyor aslında . Kemiklerinin güçlenmesi için bence durmasında bir sakınca yok 🤷🏼♀️ Hoppidi hoppidi yapmak hoşuna gidiyor ☺️ Durabildiği zamandan (şu an 5ay15 günlüğüz) bu zamana kadar durduruyorum ☺️
Kayramom Janss Aynen canim bizimki kirkindan beri dik duruyor ve cok seviyor dikkatli sekilde dinlendire dinlendire tutunca bisey olucagini sanmıyorum 😍
ElifKaratas [bilinmeyen] canm ya 🤗 sağlıklı olsunlar en önemlisi herşeyi yaparlar bebişlerimz bende bu aralar en çok grip ten korkuyorum ziyarete gelenlerin çoğu grip salgın vR
ElifKaratas Kayramom vallahı canm hiç bir bilgim Yok ama bence tamamen genetik yapısal kimi çocuk erken yrür erken konuşur kimisi geç
ElifKaratas [bilinmeyen] ben söylesem nolcak insanlar mal hemde önde gideninden en yakın amcaları dayıları yaklaşıyor öpmeye çalışıyor sinirlerim bozuk bu konuda sigara içerler gelirler sokulurlar bin kere bozdum kalplerini kırdım bu konuda Yok insanlar mal
Balannesi Kayramom Zorla yaptırırsan var ama bebek kendi yapmak istiyorsa engel olmamak gerekiyor ☺️ Benim bebeğimde öyleydi 7 aylık olmak üzere kendi ayağa kalkmaya çalışıyor sıralamaya çalışıyor erken yürüyecek bu gidişle 😍