Kayramom ElifKaratas Herkes erken yurucek diyor var mi acaba bi baglantisi durusuyla ailemizde 4 aylik bebekte var ama tutunca dik duramiyor mesela ayaklarini hemen kiriyor
Zuzuu Kayramom hayır Zararlı değil bence ben sürekli zıplatıyorum dik dursun ayakların üstüne bassın diye hoppala oğlum yapıyoruz 😀 tam tersi bebek daha diri daha hareketli oluyor bizde öyle büyümüşüz çok şükr kırık çıkığımız yok
Kayramom Zuzuu Bende zararli olduğunu dusunmuyorum canim zorlanicagi bisey olsa dik durmaz ayagini kirar ama kendi hemen alir almaz dikeliyor bunu hamileyken bol bol yedigim ev yogurduna bagliyorum 😋😂
Gulyllu Kayramom bu doğru olabilir canım benim kızım biraz üşengeç ama oğlumda öyle sürekli ayakta dururdu adım refleksi ile karnımıza basardı 2.5 aylıkken ve 8.5 ayda da yürüdü cok hareketli bi çocuk ☺️
ElifKaratas Kayramom vallahı canm hiç bir bilgim Yok ama bence tamamen genetik yapısal kimi çocuk erken yrür erken konuşur kimisi geç
Kayramom [bilinmeyen] seni hamileyken hapymomdan hatirlar gibiyim canim bebisin 22 haftalik mi dogmustu 😑
deletedmom4842 Kayramom Tutun arada kaldırın sonra yine durmak isterse yine tutun çok ağırlığını vermeyin sadece.
Kayramom deletedmom4842 Canim oyle yapiyorum zaten 10 saniye gibi duruyor kaldiriyorum tekrar öyle öyle dinlene dinlene ona kalsa durucak saatlerce 😑😑
deletedmom4842 Kayramom Öyle çok evhamlı takıntılı olmayın kısa süreli tutun bir şey olmaz bende 4 aylıkken falan oturturdum kısa süreli sonra yine yatırırdım ara ara yapıyordum yani bir şey olmaz.
Kayramom deletedmom4842 Sagol canim aynı dusunuyoruz 😍😚 etrafta cok sey soyleyen var zaten herseye kulak assak psikoloji kalmaz
Kayramom Gulyllu Bende oyle dusunuyorum simdiden adim atar gibi sanki hep dik duruyor ayakta heyecanli boyle yaramaz ve afacanda olucak gibi 😋😂
Janss Kendi yorulunca bırakıyor aslında . Kemiklerinin güçlenmesi için bence durmasında bir sakınca yok 🤷🏼♀️ Hoppidi hoppidi yapmak hoşuna gidiyor ☺️ Durabildiği zamandan (şu an 5ay15 günlüğüz) bu zamana kadar durduruyorum ☺️
Kayramom Janss Aynen canim bizimki kirkindan beri dik duruyor ve cok seviyor dikkatli sekilde dinlendire dinlendire tutunca bisey olucagini sanmıyorum 😍