Janss Kendi yorulunca bırakıyor aslında . Kemiklerinin güçlenmesi için bence durmasında bir sakınca yok 🤷🏼♀️ Hoppidi hoppidi yapmak hoşuna gidiyor ☺️ Durabildiği zamandan (şu an 5ay15 günlüğüz) bu zamana kadar durduruyorum ☺️
Kayramom Janss Aynen canim bizimki kirkindan beri dik duruyor ve cok seviyor dikkatli sekilde dinlendire dinlendire tutunca bisey olucagini sanmıyorum 😍
ElifKaratas [bilinmeyen] canm ya 🤗 sağlıklı olsunlar en önemlisi herşeyi yaparlar bebişlerimz bende bu aralar en çok grip ten korkuyorum ziyarete gelenlerin çoğu grip salgın vR
ElifKaratas Kayramom vallahı canm hiç bir bilgim Yok ama bence tamamen genetik yapısal kimi çocuk erken yrür erken konuşur kimisi geç
ElifKaratas [bilinmeyen] ben söylesem nolcak insanlar mal hemde önde gideninden en yakın amcaları dayıları yaklaşıyor öpmeye çalışıyor sinirlerim bozuk bu konuda sigara içerler gelirler sokulurlar bin kere bozdum kalplerini kırdım bu konuda Yok insanlar mal
Balannesi Kayramom Zorla yaptırırsan var ama bebek kendi yapmak istiyorsa engel olmamak gerekiyor ☺️ Benim bebeğimde öyleydi 7 aylık olmak üzere kendi ayağa kalkmaya çalışıyor sıralamaya çalışıyor erken yürüyecek bu gidişle 😍
ElifKaratas [bilinmeyen] söylüyor o da canm sürekli laftan anlamıyorlar cidden mallar bu gidişle görüşmemeyi düşünüyoruz uzun bir süre 🤗😂
CemreKerem Kayramom her bebek adimlamayi bilerek doğar aslında refleks olarak . Sonra bunu unutur 4.ay civarında . Sonra tekrar yavaş yavaş öğrenir 😅 normal bir durum yani