AngrBoda_ busenihicalakadaretmez Amin inşaallah cano soğuyorum ve soğudukça insanlara karşı mesafemi koruyorum
busenihicalakadaretmez AngrBoda_ aynen, benimde en iyi arkadaşlarım kardeşlerim ve annem. Normal arkadaşlarımda var sevdiğim vakit geçirdiğim ama hiç biriyle artık öyle canciğer ve sırdaş vesayre değilim.
sultan4547 Hiç Twitter olmadı ihtiyaç duymadım hiç tek omuz elbiseler giymedim babamla oyunlar oynamadık.
Madamehappyyyyy busenihicalakadaretmez Hiç gece kulübüne gitmedim alkol kullanmadım. İş gezilerine gitmedim. Genel olarak bahane uydururum.Bir kez yemeğe diye çıktık rotayı gece kulübüne çevirdiklerin de 🤣hastayım dedim ve orayı terk ettim.
Veramomm busenihicalakadaretmez ben hiç crop giymedim . Saçımı hiç boyamadim. Hiç midye ve bu tarz şeyler yemedim . Aslında bir sürü vardır aklıma gelmiyor hiç
ikikizuannesi busenihicalakadaretmez hiç alkol almadım,almam. Kokoreç yemedim,yemem de. Saçımı koaförde hiç kestirmedim hep evde kesip boyadım. Hatta en son kini eşim kesti ama tabii şuan çok pişmanım. Erkek fatma gibi dolaşıyorum. Rapunzel saçım gitti 🥴
busenihicalakadaretmez ikikizuannesi ayy asla güvenmem eşime🙈 iyi cesaret valla. İnşallah hemen uzarda düzeltirsin. Ben saç kesimi konusunda çok takıntılıyım ya, bi tane kuaförüm var ondan başkasına kestirmem ve evlendim başka şehre geldim hala saçımı kestireceğim zaman o şehre ona giderim düşün🙈
serendipity16 busenihicalakadaretmez hiç alkol sigara kullanmadım kullanmam da. Hiç dışarıda mini etek giymedim çok açık giyinmedim. Hiç araba sürmedim. Hiç kokoreç yemedim
serendipity16 busenihicalakadaretmez arabaya hiç cesaretim yok istiyorum ama belki bir gün olur 🥰 kokoreç asla yiyeceğim şey değil et bile yemiyorum ben 😅
Milo busenihicalakadaretmez instagram tiktok facebook hiç kullanmadım ilerde kullanırmıyım bilmiyorum alkol almadım kaşlarımı hiç almadım (evliyim ) şort mini etek giymedim (giyenlere saygı duyarım)
buglemss busenihicalakadaretmez kargocu pantolonu hiç giymedim asla da giymem Saçının ucu gözüküyor ya onuda hiç yapmadım yapmam da Ha bir deeee penye şal hiç takmadım 😵💫😵💫😵💫😵💫
lys Asla farklı yeni tatlara açık değilim ömrümde oje abartılı makyaj yapmadım açık hiç giyinmedim şatafatlı elbise asla giymedim topuklu ayakkabılarla yüreyemediğim hiç giyemedim boyu kısa olduğu için giymeye denedim her seferinde ayağım döndü düğünümde giydim korkudan oynayamadım saçlarımı asla uzatamadm sinemaya tiyatroya konsere gidemedim 4 yıllık evliyim eşimle asla film dizi izlemedm birkikte gezi yapmadık bakımlı süslü kokoş asla olmadım olmayı çok isteerdimm ama ruhum 100 yaşlı olduğu için hayata olan bakış açım da hep boşwerdim asla kimseye yok diyemedim o yüzden çok üzülen bir insan oldum konuşmam gereken yerde hep sustum konuşmamam gereken yerde bağırdım hakkımı asla arama gereği duymadım hep Allah’a bıraktım çok pasif öz güvensz biriym .hakkım çok yenildi yeniliyor da içimde ölüp ölüp diriliom saygısız olmamak için dışlanmamak için sağlığım bozuldu kıymetiini şimdi çok iyi anlyorım bedenen ruhen hasta olan herkese şifa dilerim
busenihicalakadaretmez lys insandan çok şey götürüyor değil mi? Ama geç değil, hala ruhunu iyleştirebilirsin çünkü artık farkındasın. Eminim bundan sonra daha da farklı davranırsın, herşey bizim elimizde. Yeter ki Kendine güven sadece❤️