lys Asla farklı yeni tatlara açık değilim ömrümde oje abartılı makyaj yapmadım açık hiç giyinmedim şatafatlı elbise asla giymedim topuklu ayakkabılarla yüreyemediğim hiç giyemedim boyu kısa olduğu için giymeye denedim her seferinde ayağım döndü düğünümde giydim korkudan oynayamadım saçlarımı asla uzatamadm sinemaya tiyatroya konsere gidemedim 4 yıllık evliyim eşimle asla film dizi izlemedm birkikte gezi yapmadık bakımlı süslü kokoş asla olmadım olmayı çok isteerdimm ama ruhum 100 yaşlı olduğu için hayata olan bakış açım da hep boşwerdim asla kimseye yok diyemedim o yüzden çok üzülen bir insan oldum konuşmam gereken yerde hep sustum konuşmamam gereken yerde bağırdım hakkımı asla arama gereği duymadım hep Allah’a bıraktım çok pasif öz güvensz biriym .hakkım çok yenildi yeniliyor da içimde ölüp ölüp diriliom saygısız olmamak için dışlanmamak için sağlığım bozuldu kıymetiini şimdi çok iyi anlyorım bedenen ruhen hasta olan herkese şifa dilerim
busenihicalakadaretmez lys insandan çok şey götürüyor değil mi? Ama geç değil, hala ruhunu iyleştirebilirsin çünkü artık farkındasın. Eminim bundan sonra daha da farklı davranırsın, herşey bizim elimizde. Yeter ki Kendine güven sadece❤️
busenihicalakadaretmez buglemss genelde eşarp yapan, nadir şal yapan ve klasik giyinmeyi tercih eden birisin sanırım. Spor giyinmek çok tarzın değil gibime geldi bilmiyorum kafamda birden böyle bi profil oluştu🙃🥰
lys busenihicalakadaretmez insan en büyük düşmanı insanın kendisidir önce kendini seveceksin sonra sevilmeyi öğreneceksin oysaki kendim hariç herkesi sevmeyi saygı duymayı yapılan yanlış ve hataları tolere etmeyi hata olabilir deyip çok kendime zulım ettim .ve inan önceliği kendine vermeyip başkalarına verince ruhen çöküp bedenen hasta olursunuz .kızım için değişmeye çalışıyorum ama ne kadar etkili olur bilemem.
Meva_2020 busenihicalakadaretmez çiğ köfte sevmem yedin mi diye sor bir kere yanlışlıkla yedim oda babam normal köfte diye kandırdı öyle yedim . Çiğ köfte ismi çocukken bana pişmemöiş köfte vibe veriyprdu hala öyledir
busenihicalakadaretmez Meva_2020 aslında biraz öyle zaten. Etli çiğköftenin içine et çiğ katılıyor🙈 ama yoğura yoğura baharatla pişiyor diyorlar. Yine de etli tercihim değildir, bende o baharatla pişiyor muhabbetine ikna olamıyorum. Ama etsiz çiğköfteye bayılırım aşeririm resmen😋
buglemss busenihicalakadaretmez Ahahhahaha aynen spor çok sevmem genelde çıtı pıtı kombinler severim ☺️❤️
Meva_2020 busenihicalakadaretmez ay yok çiğ köfte diyince bile tüğlerim diken diken oluyor öyle bi nefret 😂
busenihicalakadaretmez Meva_2020 var herkesin öyle nefret ettiği bişey mutlaka. Benimde mesela nar, kivi, yaş incir ve yaş hurma. Şuan anarken bile ağzım kamaştı bi değişik oldum🙈
Mryasmin Hoptirililaylalaylaylilaylom Instagram kullanmiyrm . 😂 Sosyal medya olarak sadece wp ve YouTube
eslemelf Ben hiç saçımı boyatmadım hiç alkol kullanmadım hiç renkli oje sürmedim hiç kokoreç ve midye yemedim hiç araba kullanmadım hiç instagram kullanmadım hiç güneş gözlüğü gözümde dışarı çıkmadım hep kafamın üstünde nedense 😁
busenihicalakadaretmez eslemelf kafa üstünde de güzel duruyor ama gözüne takmayıda denemelisin bence🤭🤪😅