Meva_2020 busenihicalakadaretmez ay yok çiğ köfte diyince bile tüğlerim diken diken oluyor öyle bi nefret 😂
busenihicalakadaretmez Meva_2020 var herkesin öyle nefret ettiği bişey mutlaka. Benimde mesela nar, kivi, yaş incir ve yaş hurma. Şuan anarken bile ağzım kamaştı bi değişik oldum🙈
Mryasmin Hoptirililaylalaylaylilaylom Instagram kullanmiyrm . 😂 Sosyal medya olarak sadece wp ve YouTube
eslemelf Ben hiç saçımı boyatmadım hiç alkol kullanmadım hiç renkli oje sürmedim hiç kokoreç ve midye yemedim hiç araba kullanmadım hiç instagram kullanmadım hiç güneş gözlüğü gözümde dışarı çıkmadım hep kafamın üstünde nedense 😁
busenihicalakadaretmez eslemelf kafa üstünde de güzel duruyor ama gözüne takmayıda denemelisin bence🤭🤪😅
yenianne1721 busenihicalakadaretmez Bu postu görünce düşündüm de hiç yapmadığım birçok şey varmış. Mesela biri sosyal medyada hiç fotoğraf paylaşmadım.
busenihicalakadaretmez yenianne1721 en güzeli aslında varya. Bende eskiden çok paylaşıyordum şimdi artık hiç paylaşmıyorum. Geçen açtığım bi postta kızımın ellerini paylaştım sonra rahat edemedim onu bile sildirdim biliyo musun. Fotoğraf paylaşmaya bile korkar olduk artık.
busenihicalakadaretmez Boncuk-anne bende içinden instagram kullandım kısa bi süre, sonra onuda kapattım. Diğer ikisinide bende hiç kullanmadım.
yenianne1721 busenihicalakadaretmez Kesinlikle öyle. Sadece fotoğraf değil içtiğim kahveyi bile paylaşsam o gün mutlaka birşey oluyor. Allah pis nefesleri gözleri bizden ve evlatlarımızdan uzak etsin ne diyelim 🤍