theyikik Maviii2 arapça , farsça , ingilizce değil de Öz Türkçe isim koyma çabasına giren insanları gördükçe mutlu oluyorum. İnsan özünden kopmamalı ❤️ Aybala ismini düşünebilirsiniz
Maviii2 theyikik kesinlikle katılıyorum hem anlamı güzel olduktan sonra dinen de sakıncası yok herkes garipsiyor bu düşüncemi ama ben yapacağım aybala da güzel isim teşekkür ederim ☺️🤗
AlinaEmreHan1 theyikik arapça , farsça , ingilizce değil de Öz Türkçe isim koyma çabasına giren insanları gördükçe mutlu oluyorum. İnsan özünden kopmamalı ❤️ Ay ne güzel dediniz 👏🏾👏🏾👏🏾
_Lavinya Maviii2 Allah nasip eder de kızım olursa ben de Maysa ismini koymayı düşünüyorum. Yazın açan çiçek ve zarif anlamlarına geliyor.🌸
annesininbebisi Sassolsobe Türk kökenli bir isim biz de o yüzden koyduk zaten malum yabancı bir sürü insan olunca ülkede Türk olduğumuz ismimizden bari belli olsun istedik 🥹
efelinamoms Maviii2 kızımın adı Beliz lina ikisinide aktif kullanıyoruz ama favorim Beliz ☺️ Yanlış hatırlamıyorsan türkçe kökenli idi
theyikik Maviii2 Allah çocuklarınıza güzel isimler verin diyor ama bizim insanımız güzel ismi arapça isim olarak anlıyor. Bende kızıma hamileyken isim önerenlere Türkçe isim koymak istiyoruz diyince garipsiyorlardı. Ülkü koyduk adını çok şükür . İlerde kardeşi olursa yine Türkçe isim koyacağız 🌸