Maviii2 Arkadaşlar iyi günler henüz cinsiyet belli değil ama erkek olursa kendi babamın adını koyacağım için kız ismi önerisi istiyorum anlamı güzel kulağa hoş gelen Türkçe isim öneriniz varsa alırım ☺️
Honki_Ponki Maviii2 Rabia *ceylin *Ecrin ecmalmenesa*esila. Bunların anlamlatı çok güzel dahada güzelleri vardır yorumlar gelir hayırlısıyla kucagınıza almak nasip eddisin rabbim bebeginizi👶🏻
eceliko Maviii2 ben de ece koydum kızımın ismini. umay’la arasında kalmıştık. ama tomris i de çok beğenirim
Maviii2 Honki_Ponki çok teşekkürler öneriniz için fakat bu isimler de çevremde var farklı olsun istiyorum
pasaklisinkukuli Honki_Ponki özel olarak brlirtmiş o yüzden cünkü genelde milliyetçi isim koymak isteyen aileler arapca yada başka dilden isim koymak istemezler anlamı ile alakalı değil
pasaklisinkukuli Maviii2 çiçek ismini kızıma koymak istemiştim ama nasip olmadı bir de banu ismi var bu da türkçe
Maviii2 asumn anlamı nedir peki gökçe veya Gökçen de aklımda ama Gökçenin anlamı çıkmış aklımdan aslında bir de Tomris düşünüyorum ama doğu da sıkıntı olur diye dediler aklım karıştı
annesininbebisi Kızımın adı Beren, ben de Gökçe, Ülkü, Aybike isimlerini seviyorum Beren koymasaydım bunlardan birini koyacaktım 😌
Sassolsobe annesininbebisi bilmediğimden soruyorum Beren Türk ismi mi acaba ben de Beren düşünüyordum çünkü kız olursa
Maviii2 eceliko teşekkür ederim bende tomrisciyim aslında ama eşim asker doğuya gidince okul vs durumunda mimlenir diyorlar bilmiyorum aslında koymayı çok isterdim