Sassolsobe annesininbebisi bilmediğimden soruyorum Beren Türk ismi mi acaba ben de Beren düşünüyordum çünkü kız olursa
annesininbebisi Sassolsobe Türk kökenli bir isim biz de o yüzden koyduk zaten malum yabancı bir sürü insan olunca ülkede Türk olduğumuz ismimizden bari belli olsun istedik 🥹
theyikik Maviii2 arapça , farsça , ingilizce değil de Öz Türkçe isim koyma çabasına giren insanları gördükçe mutlu oluyorum. İnsan özünden kopmamalı ❤️ Aybala ismini düşünebilirsiniz
Maviii2 theyikik kesinlikle katılıyorum hem anlamı güzel olduktan sonra dinen de sakıncası yok herkes garipsiyor bu düşüncemi ama ben yapacağım aybala da güzel isim teşekkür ederim ☺️🤗
AlinaEmreHan1 theyikik arapça , farsça , ingilizce değil de Öz Türkçe isim koyma çabasına giren insanları gördükçe mutlu oluyorum. İnsan özünden kopmamalı ❤️ Ay ne güzel dediniz 👏🏾👏🏾👏🏾
_Lavinya Maviii2 Allah nasip eder de kızım olursa ben de Maysa ismini koymayı düşünüyorum. Yazın açan çiçek ve zarif anlamlarına geliyor.🌸
efelinamoms Maviii2 kızımın adı Beliz lina ikisinide aktif kullanıyoruz ama favorim Beliz ☺️ Yanlış hatırlamıyorsan türkçe kökenli idi