aycasil Eimustafa kuzenimin kızının adı Tomris. Prematüre olarak doğdu yaşmaz dediler yaşadı. Türkçe kökenli bir isim. Peçenek Türklerinde bulunan kadın kahraman olarak bilinir. Türkiye genelinde çok az bilinir güç ve cesaret anlamı taşır. savaşçı ve cesur kadın demek.
yirmiyedimayisdersin Eimustafa Zehra Güneş, Zehra ay ışığı yüzlü, ziynet eşyası güzellikli demek, güneş de güneş zaten. İki isim koydum birisi ay birisi güneş dengelensin her anlamda istedim. Fakat kimlikte sadece güneş. Zehra Güneş ezanlı Allah katındaki ismi 🥺🥺
aylizmihra Kızımın adı Ayliz Mihra Ayliz;Ay parıltısı, cennetten bahçe bazı yerlerde cennetteki en güzel hurinin adı olarak ta geçiyor Mihra ; iyiliksever, nazik ve hoşgörülü
dygbz Tuana, cennetten düşen ilk yağmur damlası Tanya, kiyametten sonra dogan ilk güneş- peri kraliçesi,prenses
defne5338 sadeturkkahvesi11 yaa ne güzel 🌸🌸 adlarıyla yaşasınlar ben iki ismide çok beğendim koymak istedim ikisini de 🥰🥰
Minaa66 Eimustafa alya mina kizimin adi alya yüksek yer şeref demek bazı sitelerde de güzel huylu kadin oldugu söyleniyor mina da medinede bi bolge adı ben pek isim anlamlarını önemsemiyorum kulağıma hoş gelmesi yetiyor
minikkurabiyee Balkiz15 aa gerçekten miii Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımizda adları gibi güzel hayatlari olsun inşallah ama çok hoşuma gidiyor Amine Erva ismi 🌸🤍
Eslemito Nesrin57 teşekkür ederiz inşallah söyleyince alışıyor insan annemler naz diyor soyleyemediklerinden gençlerde RUHEFZA NAZ diyorlar ortaya karışık işte
ilknur991_ Eimustafa Simay ay gümüs gibi parlak anlaminda olmasi lazım ben koyamadim begenrseniz siz koyun