elifyalinay benim oğlum 37+2 de doğdu. Solunumunun sıkıntılı olduğu söylenmiş
entübe denmiş eşime ve ben çamlıca medipolde doğum yaptım ama oğlumu bağcılar medipole sevk ettiler. Eşim ambulansın arkasından gitti yolda ambulans değiştirmişler. Neden yaptınız diyoruz açıklama bile yapamıyorlar. Eşim bağcılarda görmüş çocuk entübe değil gerek kalmadı demişler. Normal küvozde yatıyor antibiyotik almıyor 3 600 doğdu 2800 aldık 2 gün sonra yoğun bakımdan. Ya kilosunu yanlış tartılar ya da yoğun bakımda bakılmadı. Ben iki gün göremedim 2. Gün gittiğimde emzirmemi istediler çocuk gayet güzel emdi. Akşama kadarngözlemliyelim siz bir dahanenzirin dediler. Amaçları bence o günün parasını da almaktı. Akşam olunca çocuğu giydirmemi istediler. Ben tıbbı olarak desteğe ihtiyacı olup olmadığını defalarca sordum açıklama yapamadılar. Sonra giydirirken haliyle zorlandım siz daha iyileşememişsiniz bakamazsınız burda kalsın dediler. Anlamsızca tutma çabaları vardı. Eğer istanbuldaysanız acıbadem kozyatağı yoğun bakım uzmanı mehmet malçok a götürdüm tüm testleri yapıldı. Bu çocuğun yoğun bakımlık durumu yok kilo kaybı doğru ölçtülerse çok fazla diye böbreklerine vesaire bile baktı şükür oğlum sağlıklıydı. Benim bu stresli süreçte sütüm az geldiği için sarılık oldu ama onu da mama ile çözdük. Çıkaracaksanıs tüm evraklarını talep edip doğrudan bir başka hastnaeye gitmenizi öneririm.
Çok geçmiş olsun şuan ki psikolojinizi çok iyi anlıyorum ama geçecek çok güzel günleriniz olacak çok zor biliyorum ama kendinizi bırakmayın olur mu