elifyalinay ben de ilk yavrumu 4,5 yıl önce özel hastanede dünyaya getirmiştim. Normal doğum oldu 40+3 te, solunum sıkıntısı var diye aldılar kızımı. Tam 6 saat sonra beni aldılar yanına emzirmem için. Solunuma dair hiçbir şey yoktu verilen, yatıyordu küvezde. Emzirdim hatta kaka yapmış yavrum bezini bile değiştirdim. Mama da vermişler tabiki o kadar saat çocuğa, 3 saatte bir de beni çağırıyorlardı. Ertesi gün dediler ki solunum sıkıntısı geçti ama beslenme sıkıntısı var. Götürmeyin, götürürseniz işte imza alıcaz bütün sorumlulukları sizin bilmem ne. Annem ve kayınvalidem de yanımızdaydı, konuştuk istişare ettik. Hastane evimize bir saat mesafedeydi, beni annelerin kaldığı bi bölüm varmış hastanede orda tutacaklardı, sütüm de çok azdı. Beslenme sıkıntısı dedikleri de o yani, sütle doymuyo mama veriyolar, sarılık değeri de neydi bilmiyorum ondan bahsetmemişlerdi. Dedim benim hastanede asla sütüm gelmez bu psikolojiyle. Mamayı evde de veririz hem de alırım duşumu masajdır emzirmedir evde getiririz sütü dedim. İmza verdik. Doktor elinden gelse azarlayacak bizi sorumluluk almıyormuş, almazsan alma vicdansız. Yeni doğmuş bebek sen yoğun bakımda yatırıp bi mama vericen diye annesinden ayrı mı tutulur? Başka bir sıkıntısı olsaydı almazdım ama bu çok saçma gelmişti o zaman ya. Geldik evimize 3 gün mama+meme beslendi kızım. Annemler sağolsun uğraştık sütümü de artırdık bıraktık mamayı. Bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Şimdi size de al götür denmez de böyle şeyler malesef yapılıyor ama büyük de vebal alıyorlar Allah vicdan merhamet versin