elifyalinay allahtan ydyb de çalıştım önceden de hem tanıdığım çok hem bilgim var. benim bebeğim de 35+4 te acil sezaryen ile dünyaya gelmek zorunda kaldı, beklediğimiz bir şeydi 32 den beri doğumu durdurmaya çalışıyorduk. solunum sıkıntısı sebebiyle yb ye yattı, direkt 3 lü antibiyotik başladılar onu da 7 gün alıyor ama 10 güne tamamlıyorlar daha etkili olsun diye , yani 10 gün kesin kalacaktı bebeğim. 11. gün çıkmasını beklerken bir kan tahlili için 2 gün daha yatıracağını söyledi dr u. dedim öyle şey olmaz çıkışını hazırlayın taburcu edilsin, ben tahlili veririm. tabi bebeğimin gene durumu iyiydi, kendi başına solunum yapabilir durumdaydı, tedavi bitti, doğum kilosunu yakaladı öyle keyfi çıkarmadım. biraz işkillenmiştim ben o hastaneden bu süreçte. tek Dr ve 40 küvöz, nasıl yetişiyorlar vs olmuştum, altını çizeyim kendimde yenidoğan yb de çalıştım. bazı tatsız olaylar yaşadım oranın personeliyle.
sonra ne oldu peki? bebeğim çıktıktan tam bir ay sonra Yenidoğan yoğun bakımlarda olan çete çökertilmiş tam 300 kişilik şebeke. ve oğlumun Dr da tutuklanmış. SGK yı 1 milyar TL ye yakın dolandırmışlar durumu iyi olan bebekleri kötü gibi gösterip dr nuzunda söylediği gibi yatışını uzatmışlar, hiç yb ye girmeyecek bebekleri yb ye sevk etmişler. Başakşehir çam sakuradan bir dr ve Çorlu reyap hastanesinde ki dr başı çekenler. ama İst. da bir sürü yer böyle. Google a yenidoğan yoğun bakım şebekesi yazın ve okuyun göreceksiniz, çok yakında oldu bu Mart ayında. Dr nuzda muhtemelen ondan size öyle söyledi.