gzdehlal Belcim30 ben geçen marketten yanlışlıkla koyun eti aldım neye kattıysam inanılmaz koktu alışık olmayan her türlü alıyor o kokuyu
zzggkksrnn Belcim30 hayvanın Nasıl beslendiği önemli ama küçük başları pişirirken bol Soğan kullanmanızı tavsiye ederim
bebeklihayatt137_ Evet cok kotu kokuyor hemde kaynanamgil her sene koyun keser ve ben asla yiyemem kokudan
Belcim30 bebeklihayatt137_ yok kesin vazgeçtim koyundan zaten ben yanlış pişirme yöntemi kullanıyorum diye düşünüyordum demek ki değilmiş
Belcim30 Ftnur koç eti mi güzel değildi.. Eltim kesti geçen aylarda bizede verdi biraz ben sevdim ya kokusu yoktu.. En güzeli dana eti büyükbaş ama onunda hissesi 20den başlıyor 🫨
Ftnur Belcim30 ya hamilelikten bilmiyorum nefret ettim kokudan asla yiyemedim hepsini sucuk yaptırdık ama sucuğu çok güzeldi hayatımda böyle sucuk yemmeiştim tavsiye ederim 😂
Khgs08 Belcim30 evet ve cok yaglı oluyor kokusu eve siniyor sanki dana eti gibi bi eti olmuyo evet güzel oluyor ama imkan varsa dana eti tabiki
dmlagnr Belcim30 müthiş kokuyor hemde hani kiymasi yenmiyor açıkçası ama kavurması güzel oluyor ha şöyle bişey var yemek için kesmiyoruz burda senin aklını karıştırmayalim
Belcim30 dmlagnr dağıtcaz ama evede kalıyor ne de olsa ayrıca millete de güzel et vermek isterim ya bakalım inşallah Allah kabul etsin
Simsimy Amacınız kurban kesmekse eğer kokup kokmaması sizi ilgilendirmesin. Sonuçta kurban, yemelik et değil ki :)
Belcim30 Simsimy kurban kesmek Allahın izniyle ama benim yiyemediğimi komşuya da vermek istemem o yüzden ince düşünüyorum 🤗
sahrabalam2 Alışık olmayana kokar piştiği eve giremem eşim sever annesinde yer eve geldiğinde alırım hemen kokuyu