sahrabalam2 Alışık olmayana kokar piştiği eve giremem eşim sever annesinde yer eve geldiğinde alırım hemen kokuyu
Belcim30 Simsimy kurban kesmek Allahın izniyle ama benim yiyemediğimi komşuya da vermek istemem o yüzden ince düşünüyorum 🤗
Ygtcsr0512 Belcim30 normalde hep inek olurdu geçen sene koyun kestik hiçbir koku yoktu ve daha çabuk pişiyor eti ,eşim koç olursa kokar demişti
Belcim30 Ygtcsr0512 Allah Allah ya geçen ay kesti eltim hiç koku yoktu etinde bizede verdi 🤦♀️ bu iş değişiyor sanırım hayvana göre
Dgghgddgg Belcim30 koyun alışkın olmayana çok kokar bir kere pişirdim mutfak çok kötü koktu o zmanlar hamileydim bide 🤢alişanlarda seviyo nasil oluyorsa bizim kestigimiz dana etine lezetsiz diyorlar
biranneminik Belcim30 yok canım herhalde biraz büyük olursa sert olur çünkü senelerdi onu tüketiyoruz biz cokda güzel oluyor. Birde ben kuşbaşını düdüklüde pisiririm lokum gibi olur 🤗
esila48 Belcim30 koyun eti kokar sadece mangal ve ağzı açık kavurma yaparsan kokmaz ama yahni sulu yemeklerde kokusu olur. Koyun daha pahalı kecilerden
Ftnur Belcim30 ya hamilelikten bilmiyorum nefret ettim kokudan asla yiyemedim hepsini sucuk yaptırdık ama sucuğu çok güzeldi hayatımda böyle sucuk yemmeiştim tavsiye ederim 😂
Khgs08 Belcim30 evet ve cok yaglı oluyor kokusu eve siniyor sanki dana eti gibi bi eti olmuyo evet güzel oluyor ama imkan varsa dana eti tabiki
-_-hUysUzvetatlikadin Belcim30 pişirmesini bilirsen kokmuyor ben bi türlü ayarını tutturamıyorum ama doğulu bi komşumuz vardı o nasıl yapıyorsa hiç kokmazdı bilen bilimden öğrenmen lazım
Belcim30 -_-hUysUzvetatlikadin bende doğuda yaşıyorum şuan ama koku için bir sey biliyorlar mı bilmiyorum sormak lazım
bir_minik_annesi0301 Belcim30 hayır kokmuyor biz koyunculuk yapıyoruz ve her bayram kesiyoruz asla koku olmuyir
Gul-42 Belcim30 koyunun kokması kesınlıkle yedıgı seylerden kaynalı ben yedım cıdden hıc kesmedık hep onyargım vardı muhtesımdı tadı koku sıfır