Ogretmenannex Belcim30 kotun eti ne olursa olsun kokar alısık değilseniz yemeniz zor olur . Buzluda uygun değil daha fena kokuyor donup çözülünce
SiprayiL Belcim30 küspe yerse, çok yaşlı bir koyunsa kokarmış eşime sordum😂 biz de hep inek eti yerdik koyun kokuyor diye, koyun etinin o yumuşaklığını tadınca bırakamadık
Belcim30 SiprayiL işte o kokusu benim aklımda kalmış ya hiç cesaret edemiyorum şansıma kalmış gibi sanki bu durum 😁 millette arkamdan demesin kokulu et verdi diye
Belcim30 Babakaderimizbuymus işte tanıdıkların var aslında ama güvenip alalım diyemedim eşime o yüzden koç almıştı eltim 2 3 ay önce bende koç alayım en iyisi
Atesmomm Belcim30 koyun besi çiftliği gibi kapalı alanda yetıstırılır ise kokar ama yaylım otlak gıbı yerde yetişen köyün kokmaz yıllardır yeriz henüz koktuğunu gormedım Ama alısık degıl ısenız psikolojikmen kokuyo gıbı hissedersiniz
SiprayiL Belcim30 biz de öyle yıllarca koyun eti kokuyor diye yiyemedik taaaa kiiii eşimle evlenene kadar 😂😂 veteriner olduğu için iyi anlıyor bu işlerden
ceriio Belcim30 kapalı alanda yetişen koyun kokuyor diye biliyorum ben. Bir de dişisi erkeğine göre daha çok kokuyor ve alerji yapabiliyor annemin dişi koyuna alerjisi var mesela 🥲
Alerjikrinit Belcim30 kokuyor hassassanız her türlüsü kokar ister çayırda yetişsin ister başka yerde 😃
Belcim30 Ftnur koç eti mi güzel değildi.. Eltim kesti geçen aylarda bizede verdi biraz ben sevdim ya kokusu yoktu.. En güzeli dana eti büyükbaş ama onunda hissesi 20den başlıyor 🫨
gzdehlal Belcim30 ben geçen marketten yanlışlıkla koyun eti aldım neye kattıysam inanılmaz koktu alışık olmayan her türlü alıyor o kokuyu
zzggkksrnn Belcim30 hayvanın Nasıl beslendiği önemli ama küçük başları pişirirken bol Soğan kullanmanızı tavsiye ederim
bebeklihayatt137_ Evet cok kotu kokuyor hemde kaynanamgil her sene koyun keser ve ben asla yiyemem kokudan
Belcim30 bebeklihayatt137_ yok kesin vazgeçtim koyundan zaten ben yanlış pişirme yöntemi kullanıyorum diye düşünüyordum demek ki değilmiş