Bal_arisi_ Duygu_52AK Esenyurtta Özel etik life var ben orada doğumumu yaptım doktorum cihat eşitkendi ben çok memnun kaldım 8 ay önce 7 bine normal doğum yaptım fiş ücreti şuanda sigortalı 500 dediler sigortasız 650 galiba bence çoğu yere uygun ücreti üçüncü çocuk düşünmüyorm ama olsaydı yine oraya giderdim
Bal_arisi_ Duygu_52AK bebeğim doğdu yıkadılar miss gibi tertemiz giydirdiler getirdiler spirali taktırdım 6 ay önce fiş muayene 1.400 e aynı doktorum taktı zaten hala da iletişim halindeyim doktorumla 🌸 öneririm
betulahsen Şişli Memorial Hastanesi, Müzeyyen Almora Güleryüz şahane bir doktordur kendisi. 2500 dü muayene ücreti
Besraesin eminekaan03 bende 2 yıl önce kızım için nefise ganıma gidiyordum şuan hala doktor araştırma aşamasındayım dedıgınız doktoru ılk defa duydum kadın sağlıgındaymıs oda baktım yazıyı gordukten sonra yenı mı baslamıs hangı hastanede dogum yaptınız
eminekaan03 Besraesin kadın sağlığında değil kendi özel muayenesi var uzun yıllardır bu meslekte diye biliyorum. Bende arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Anlaşmalı olduğu 3 hastane var siz istediğinizi seçebiliyorsunuz. Ben Bahçelievler Memorial hastanesini seçtim orda doğum yaptım
diloslarrr Duygu_52AK kirazlı medicine Hospital Rahime bekar. Muayene ücreti bin tl. Gereksiz tahlil test vs istemez çok tatlıdır ve bünyeden bünyeye değişir tabi ki ama ben elinin çok hafif olduğuna inanıyorum sezeryan oldum inanılmaz rahat ve kolay bir süreçti benim için
Emmosch Acıbadem Bakırköy Özlem Karaahmet var,çok tatlı bir doktor 7/24 her soruma cevap almıştım hamilelikte ve doğumda ,gözüm kapalı öneririm
selinayss Duygu_52AK Şişli de hicran hoca ve miraç hoca devlet hastanesinde diğeri özelde Mua ücretini bilmiyorum maalesef
melisaugtr Duygu_52AK İstanbul Kağıthane gültepe’de avicenna hastanesi doktor Cem ardıç kesinlikle tavsiyemdir oğlumun doğumunu onda yaptım hatta İlk evlendiğimden beri bir durum olduğu an kendisine gidiyorum çok çok memnunum. Muayene ücreti en son (2 ay önce) 850 liraydı artmadıysa.
Duygu_52AK melisaugtr muayene ücreti uygunmuş canım ama bana baya uzak kalıyor ya Başakşehir tarafındayım ben
Umay-gmz Duygu_52AK acıbadem ınternatıonel de (yeşilyurt/bakırköy) ilknurçitil var çok iyi yine aynı hastanede riskli gebeliklere bakan hülya dede var çok profosyonel
melisaugtr Duygu_52AK aa uzak olduğunuzu bilmiyordum kusura bakmayın, keşke yakın olup deneyimleme şansınız olsaydı