selinayss Duygu_52AK Şişli de hicran hoca ve miraç hoca devlet hastanesinde diğeri özelde Mua ücretini bilmiyorum maalesef
melisaugtr Duygu_52AK İstanbul Kağıthane gültepe’de avicenna hastanesi doktor Cem ardıç kesinlikle tavsiyemdir oğlumun doğumunu onda yaptım hatta İlk evlendiğimden beri bir durum olduğu an kendisine gidiyorum çok çok memnunum. Muayene ücreti en son (2 ay önce) 850 liraydı artmadıysa.
Duygu_52AK melisaugtr muayene ücreti uygunmuş canım ama bana baya uzak kalıyor ya Başakşehir tarafındayım ben
Umay-gmz Duygu_52AK acıbadem ınternatıonel de (yeşilyurt/bakırköy) ilknurçitil var çok iyi yine aynı hastanede riskli gebeliklere bakan hülya dede var çok profosyonel
melisaugtr Duygu_52AK aa uzak olduğunuzu bilmiyordum kusura bakmayın, keşke yakın olup deneyimleme şansınız olsaydı
eminekaan03 Besraesin kadın sağlığında değil kendi özel muayenesi var uzun yıllardır bu meslekte diye biliyorum. Bende arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Anlaşmalı olduğu 3 hastane var siz istediğinizi seçebiliyorsunuz. Ben Bahçelievler Memorial hastanesini seçtim orda doğum yaptım
Besraesin eminekaan03 5 ay önce dogum yaptıgında ne kadar ödeme yaptın ayıp degilse 3 hastane sevımı iyimiş doktoru deneyeceğim tesekkur ederim normal dogumu onerıyor bu arada degıl mı
eminekaan03 Besraesin evet önceliği normal doğum ama gebeliğin seyrine göre birlikte karar verebiliyorsunuz ben sezeryan oldum. 40 bin Tl idi. Ama daha zam gelmemişti. Şimdi ne kadardır bilmiyorum.
Ahlasnurdan Merhaba geç gördüm ama yine de cevap vermek istedim ben zorlu bir hamilelik geçirdim ve kesinlikle doktor çok önemli Avrasya gop hastanesi duygu umut Eraslan fazla fazlaca öneririm
Duygu_52AK Ahlasnurdan çok teşekkür ederim canım daha gitmedim doktora haftaya gidicem o yüzden yazmanız iyi oldu araştırayım ben
btldkgl Duygu_52AK dr seval zeren florya da kendi muayenehanesi var dünyanın en tatlı doktoru olabilir şiddetle tavsiyemdir muayenesi en son 1500 tlydi sanırım ama kime önerdiysem inanılmaz memnun kaldı