Duygu_52AK As06- çok teşekkür ederim canım halkalı yakın bana bi araştıracağım bakalım inşllah bulurum
Haffuse Duygu_52AK kadikoy tarafiydi sanirim. Hastanede calisiyordu, sonra kendine klinik acti. O yuzden emin degilim. Aaaa simdi farekttim🤣 ah uykusuzluk🥲🥲avrupa yakasi diye sormuşsun🥲
Duygu_52AK Aslimm teşekkür ederim canım muayene ücreti hakkında bilginiz var mı birde tam olarak hangi ilçede
Aslimm Duygu_52AK ben fatihteki merkez şubeye gidiyorum. Uzman doktor 650 sanırım ,prof da 2 bin vardır ama emin değilim arayıp bilgi alabilirsiniz🌸
siyahinci002 ikitosbikannesi ikitosbikannesi benimde Dr oydu doğum umuda o yaptırdı çok memnun kalmışyık😊
ikitosbikannesi Duygu_52AK 1000 tlydi en son . Gereksiz tahlil ilaç vs istemez ve işinde çok profesyonel Kocaeli’den gidiyorum kendisine .2 doğumumu da kendisini yaptırdı
selinayss Duygu_52AK Cemil Taşçıoğlu şehir hastanesi perinatoloji doktoru hicran acar şirinoğlu ve miraç Özalp mükemmel doktorlar ikisi de özel hastane isterseniz de Türkiye hastanesi Özgür Çetiner
eminekaan03 Gaziosmanpaşa Kezban Narin Kıyak 5 ay önce doğum yaptım çok memnun kaldım kendi muayenehanesi var en son 1100 muayene ücretiydi
Besraesin eminekaan03 bende 2 yıl önce kızım için nefise ganıma gidiyordum şuan hala doktor araştırma aşamasındayım dedıgınız doktoru ılk defa duydum kadın sağlıgındaymıs oda baktım yazıyı gordukten sonra yenı mı baslamıs hangı hastanede dogum yaptınız
delirmeceler Duygu_52AK ben 2021 de kendisine gidiyordum o dönem 220 veriyorduk şimdi malesef bilmiyorum ama erken doğum riskim olduğu için 21 haftada perinatolojiye yolladı beni inanılmaz ilgili bir doktor istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz sözüne güvenebileceğiniz birisi