Serra_Annesi Biga Devlet hastanesi, doktorum Seçil Yücel 22.03.2022 tarihinde doğum yaptım 🌸 çok memnun kaldım doktorumdan da çalışanlardan da Allah razı olsun 🤲🏻
Azraada58 silaa66 reyap hastanesi gönül hoca 10 03 2022 cok severim kendisini kuzenmde 2 dogumunu Anadolu da özcan beyde yaptı
[silindi] Sevah merhaba ben normal doğum yaptım ve memnun kaldım ebeler çok iyi sadece hastane temizlik anlamında biraz ekside onun dışında güzeldi her şey ilgi alaka inşallah hayırlı doğumlarınız olsun sağlıcakla kucağınıza alın🌸💕🙏
Sevah [silindi] Sizde sağlıkla büyütün inşallah ama var ya 😄😄 nasip olursa girer çıkarsam Her ayrıntısını yazıcam buraya her anne nasiplensin bulamadım bir türlü
EsonunAnnesi14 silaa66 kirazlı Medicine hospital hastanesi 14.02.2024 16.49 15 gün erken doğduk 33+6 da
NewMomm1 Saniyedmrkn123 2023 aralıkta 9 bin ödemiştim ama şu an zam gelmiştir yine de diğer hastanelere göre ortalamanın altında bir fiyat veriyorlar
Saniyedmrkn123 NewMomm1 çok iyi ya çok Uygun şuan olsa olsa en fazla 15 olmuştr yine iyi cnki diğer özel hastaneler şuan 28 bin istiyolar. Peki ilgi alakalari nasldi odanızda sizden başka doğum yapan anne varmiydi memnun kaldınız mı kısacası
amaniyibe silaa66 özel ebe desteği ile ev doğumu yaptım evde suda ☺️her yönden iyi ki diyorum çok güzeldi hatırladıkça duygulanıyorum 🥹
nnoktaa Sevah normal doğum yaptım. Diğer arkadaşın da belirttiği gibi ebeler anlayışlı. Temizlik eh işte. Memnun kaldım ben. Bir sıkıntı yaşamadım
NewMomm1 Veramomm olmadığı için fiyat yükseliyor zaten ya😒😒 Güneşlide bir hastane 2 yerde daha erdem hastanesi var ama fiyatları farklı en uygunu Güneşli şubesi
amaniyibe Veramomm evet her ihtimali değerlendirip, bütün doktor kontrolleri vs herşey yolunda olup b planı yapıp öyle yaptık bu doğumu zaten.