kizinaasikbiranne DerinTuana Zeytinburnu’ndayım sağlık problemlerimden dolayı ÇAPA’da doğum yapmak durumunda kaldım ☺️
DerinTuana kizinaasikbiranne bende çapada büyüdüm:) Zeytinburnunda da ofisimiz var eskiden cok severdim oraları💐
Rabia_annesi silaa66 Kayseri Tekden Hastanesinde doğdu Doktorumuz Özlem Katırcıydı Saat:09:9 da doğdu 💗💞😍
tatlisert silaa66 Oğlum nisa hastanesi şimdiki adı Medipol. 27.01.2019 11.05 🩵 Kızım başakşehir çam sakura hastanesi 17.08.2022 05.15 🩷di diye hatırlıyorum
amaniyibe silaa66 özel ebe desteği ile ev doğumu yaptım evde suda ☺️her yönden iyi ki diyorum çok güzeldi hatırladıkça duygulanıyorum 🥹
gmn 9 ay boyunca yeni hayat hastanesinde kontrollere gidip dogumu Reyap hastanesinde yaptırdım 15.09.2023 Doktorum Yasemin ballıca 🥰
Sevah LÜTFEN ÜSTÜME BİRİ ZEYNEP KAMİLDE YAKIN ZAMANDA DOĞUM YAPMIŞ BİRİNİ ATSIIIIIINNN [silindi] merhaabaaa yakın zamanda bende sezeryan olacağım orada 2. Kez İlk sezeryanımu 2020 de oldum ama 4 sene geçti siz normal mi yaptınız yoksa sezeryan mı oldu bana da bilgi verirseniz çok duacınız olurum nnoktaa
[silindi] Sevah merhaba ben normal doğum yaptım ve memnun kaldım ebeler çok iyi sadece hastane temizlik anlamında biraz ekside onun dışında güzeldi her şey ilgi alaka inşallah hayırlı doğumlarınız olsun sağlıcakla kucağınıza alın🌸💕🙏
nnoktaa Sevah normal doğum yaptım. Diğer arkadaşın da belirttiği gibi ebeler anlayışlı. Temizlik eh işte. Memnun kaldım ben. Bir sıkıntı yaşamadım
aycanilgun Ogulluana Mersin’e gelin gelmeden önce Antalya’da yaşıyordum ve Mehmet Şimşek benim doktorumdu çok severdim kendisini çok ilgiliydi sağolsun
Birminikprensannesi dilarademiry teşekkür ederim cevaplariniz icin bende ikinci cocuk icin orayı düşünüyorum ilk yerden memnun kalmadim maalesef
dilarademiry Birminikprensannesi anladım etlik şehir hastanesine çok karışık çok Suriyeli var dediler yengem de orada hemşirelik yapıyor orayı önermedi Bilkent’i önerdi oraya gittim memnun kaldım
Serra_Annesi Biga Devlet hastanesi, doktorum Seçil Yücel 22.03.2022 tarihinde doğum yaptım 🌸 çok memnun kaldım doktorumdan da çalışanlardan da Allah razı olsun 🤲🏻