Burkiyyy silaa66 Siirt İbni Sina Hastanesi 19.05.2023 Saat:16:00 da doğdu oğluşum Doktorum Abdullah Sarı çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan 🥰🥰🥰
ilaymeva52 Sesimgeliyomuuu yaa sedef hanım benimde doktorumdu ☺️ sonunda biri çıktı aynı hastaneden 🥲
kizinaasikbiranne DerinTuana Zeytinburnu’ndayım sağlık problemlerimden dolayı ÇAPA’da doğum yapmak durumunda kaldım ☺️
DerinTuana kizinaasikbiranne bende çapada büyüdüm:) Zeytinburnunda da ofisimiz var eskiden cok severdim oraları💐
Rabia_annesi silaa66 Kayseri Tekden Hastanesinde doğdu Doktorumuz Özlem Katırcıydı Saat:09:9 da doğdu 💗💞😍
tatlisert silaa66 Oğlum nisa hastanesi şimdiki adı Medipol. 27.01.2019 11.05 🩵 Kızım başakşehir çam sakura hastanesi 17.08.2022 05.15 🩷di diye hatırlıyorum
amaniyibe silaa66 özel ebe desteği ile ev doğumu yaptım evde suda ☺️her yönden iyi ki diyorum çok güzeldi hatırladıkça duygulanıyorum 🥹
gmn 9 ay boyunca yeni hayat hastanesinde kontrollere gidip dogumu Reyap hastanesinde yaptırdım 15.09.2023 Doktorum Yasemin ballıca 🥰