Cicektebenimcicekligunlerde nebahat3 ,bol su bulgur pilavı uyku Ben de dut kurusu kaynatip içiyordum rezene çayı dereotu cok süt yapıyor
Cicektebenimcicekligunlerde nebahat3 Ben ilk aylar içtim sonra dnayla alakalı birşey duydum içmedim ilk 3ay içtim ödemim gitsin diye de.. Sağlık çok değişik bugün faydalı dediklerine yarın zararlı diyolar
Gunes_12 merhaba canlarım 🩷 @Cicektebenimcicekligunlerde @SweetMom__ @Tatlican @kahvepres @morkelebekk54 @mrsjale @Beyninizikullanmakucretsizdir @NewMomm1 @JollyBaby @Meri-Mel @AngrBoda_ @anabarbie @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Lazerlimunafik @SiprayiL @Kocamdaaakocammm bugünden 🩷
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 afiyet olsun balım.😘 istediği kiloya ulaşınca kendini simartan kadın..💃🏻😀 Alışveriş yaptım vücut takıları,halhallar kendimi şımartma günüm canım ben maşallah banaa.😂🫂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 70 gördüm bana yeter..😃 84 den 70 çıktı bugün tartıda inşallah yanlış değildir..😃 Daha korumaya geçerim.💃🏻😃
mrsjale Gunes_12 afiyet olsun 🥰 ben bi kaç gündür mide ağrısı çekiyorum ya hiç bişey yiyip içesim yok 🫢
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bişey diyim mi aşırı bulanıyordu bugün daha iyi ama 😅😂 tabi kastettiğin şey nağmümkün 😜😅