morkelebekk54 Gunes_12 ay insallah cok severim islak kek ama iki kere yaltim olmadi beceremedim valla
morkelebekk54 perakus evet kuru kaliyo. İslatmadan once dilimliyorum ya. O kesilen uerler islaniuo o kadar dilimlerin ortasi hep kuru kaliui cok mu kabartiyorum acaba anlamadim ki. İki paket kabartma tozu koyuyorum guzel kabarsin diye bilemedim ya
morkelebekk54 perakus evet kuru kaliyo. İslatmadan once dilimliyorum ya. O kesilen uerler islaniuo o kadar dilimlerin ortasi hep kuru kaliui cok mu kabartiyorum acaba anlamadim ki. İki paket kabartma tozu koyuyorum guzel kabarsin diye bilemedim ya
perakus morkelebekk54 valla sürekli olmuyo yapamıyorum diye yorumları görünce dikkatimi çekti ondan yazdım😂 önce biraz sütle ıslatıp keki sonra sos dökebilirsin belki. Ya da teyzem şöyle yapıyo ondan öğrendim bende. Kekin harcından 1 bardak ayrılıyor ya üstüne dökmek için onun yarısını sütle cırpıp keki ıslatıyo kalan yarısını üstüne sos gibi döküyo kuru yer kalmıyo kekte
perakus nebahat3 ben ilk aylar kuru dut kaynatıp suyunu içiyodum dutları yiyodum sonra. Bol su içtim doktorun tavsiyesiyle kuruyemiş yulaf buğday aşure keşkek bunlardan bulabildiğimi yedim emziren anne çayı içtim. Bide düzenli sağım yaptım
Cicektebenimcicekligunlerde nebahat3 ,bol su bulgur pilavı uyku Ben de dut kurusu kaynatip içiyordum rezene çayı dereotu cok süt yapıyor
Cicektebenimcicekligunlerde nebahat3 Ben ilk aylar içtim sonra dnayla alakalı birşey duydum içmedim ilk 3ay içtim ödemim gitsin diye de.. Sağlık çok değişik bugün faydalı dediklerine yarın zararlı diyolar
Gunes_12 merhaba canlarım 🩷 @Cicektebenimcicekligunlerde @SweetMom__ @Tatlican @kahvepres @morkelebekk54 @mrsjale @Beyninizikullanmakucretsizdir @NewMomm1 @JollyBaby @Meri-Mel @AngrBoda_ @anabarbie @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Lazerlimunafik @SiprayiL @Kocamdaaakocammm bugünden 🩷
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 afiyet olsun balım.😘 istediği kiloya ulaşınca kendini simartan kadın..💃🏻😀 Alışveriş yaptım vücut takıları,halhallar kendimi şımartma günüm canım ben maşallah banaa.😂🫂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 70 gördüm bana yeter..😃 84 den 70 çıktı bugün tartıda inşallah yanlış değildir..😃 Daha korumaya geçerim.💃🏻😃