Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben onu türk kahvesi sandım. Termosla da telvesi karışıyor diye nasıl indirdi ki demiştim.🙈😀
kahvepres Gunes_12 ne zaman durmuşlarki heves ettim resim cekeyim kizma dedm bayrak verdim eline 1 saat boyunca poz vermesni bekledim resim bizim neyimeze dedim🤣
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ aa eskiye dönüş..😃 Canım geçen kalp gördüm sevindim. Sonra profilinde kendini gördüm şok oldum vaov çok güzelmişsin.😍😀 Şimdi eski nick şaşırtmaya devem ediyorsun..😃 Bu aralar seni görünce aa 😯 oluyorum ekşın hayatıma..,😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bişey diyim mi aşırı bulanıyordu bugün daha iyi ama 😅😂 tabi kastettiğin şey nağmümkün 😜😅
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde teşekürler canım benim köprüye zam geldi indik😄 O senin güzelliğin 😍😙 Niye kız aaa normal şeyler işte🤗
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale biliyorum aşkım demiştin olsun evrene olumlu mesaj..😃 Çok söyleyince yalancı belirtiler olur ya vücutta onu kast etmiştim.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde he evet evet yalancı psikolojik belirtiler , hatta tekmeliyo şuan 😜😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale ay ben doğumdan sonra o yalancı tekmeleri baya hissettim biliyo musun? 😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde oluyormuş bazılarında , bende olmadı hiç ya , değişik bi duygudur be hamilelik özleniyo 🙃😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Bende çok seviyorum hamileliği çok güzel duygu en rahat dönem herkes üstüne titriyor falan..😂