Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 afiyet olsun balım.😘 istediği kiloya ulaşınca kendini simartan kadın..💃🏻😀 Alışveriş yaptım vücut takıları,halhallar kendimi şımartma günüm canım ben maşallah banaa.😂🫂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 70 gördüm bana yeter..😃 84 den 70 çıktı bugün tartıda inşallah yanlış değildir..😃 Daha korumaya geçerim.💃🏻😃
mrsjale Gunes_12 afiyet olsun 🥰 ben bi kaç gündür mide ağrısı çekiyorum ya hiç bişey yiyip içesim yok 🫢
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bişey diyim mi aşırı bulanıyordu bugün daha iyi ama 😅😂 tabi kastettiğin şey nağmümkün 😜😅
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben onu türk kahvesi sandım. Termosla da telvesi karışıyor diye nasıl indirdi ki demiştim.🙈😀
kahvepres Gunes_12 ne zaman durmuşlarki heves ettim resim cekeyim kizma dedm bayrak verdim eline 1 saat boyunca poz vermesni bekledim resim bizim neyimeze dedim🤣
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ aa eskiye dönüş..😃 Canım geçen kalp gördüm sevindim. Sonra profilinde kendini gördüm şok oldum vaov çok güzelmişsin.😍😀 Şimdi eski nick şaşırtmaya devem ediyorsun..😃 Bu aralar seni görünce aa 😯 oluyorum ekşın hayatıma..,😂