Meri-Mel anabarbie Kank benim bücür çok çılgın ya hiç bir şey yaptırmıyor 2 yaş sendromuna dogru yol almaktayim aşırı zor zaptediyorum 😥🙈
Meri-Mel @anabarbie @AnnaKurt @nescafebagimlisi @Gunes_12 @kibritci_kiz @Tatlican @NewMomm1 @Simsimy @SweetMom__ Kızlar günüm var bana kolay ama zengin pratik menü lazım şöyle ortaya showluk
AnnaKurt Meri-Mel Şehriye salatası, mercimek köftesi, tatlı kurabiye, börek ya da poğaça, yapabilsen cheesecake yapamazsan hazır al
NewMomm1 Meri-Mel Kuru patlıcan dolması olabilir yaprak sarmak biraz daha zahmetli kolay istemişsinn Patates mantısı yapabilirsinn Baklavalık yufkadan börek yapabilirsin çok lezzetli oluyor Tatlı olarak sultan sarması olabilir tadı çok güzel sarmasını beceremiyorum ben bir türlü😂
Simsimy Meri-Mel Sigara böreği, mercimek köftesi veya kısır, makarna salatası, hazırda varsa yaprak sarma, tuzlu kurabiye, cheesecake
anabarbie Meri-Mel hahaha benim bebede ikinci dişi patlattı şükür o level de atlatıldı klima peşindeyiz günlerdir girmiyordum
AngrBoda_ Gunes_12 Çalışmak için gelmişim dünyaya 😬 yarın da kv kızının yanına gidiyor evin işi bende iki gün
Meri-Mel anabarbie Cizkek hazır nerde oluyor bura küçük ilçe bulmak zor hiç almadım hiç de yapmadım diğerleri okey dusunebilirim
AngrBoda_ Meri-Mel Sağol canım öyle tabii Allah sağlık versin yeter ki çalışalım 😊 çalışan demir pas tutmaz😉