Simsimy Gunes_12 nescafebagimlisi Klasik çocuk işte çilekleri koltuğun üzerinde ezmiş 😂 Oyun oynamış kendince. İçim kan ağladı görünce.
Meri-Mel Simsimy Benim kız da beyaz halimi pekmezebulamisti kışın ortasında ,öyle koltuklara yastıklara sürme olayı zaten zirvede şuan mama sandalyesinden indirmeye korkuyorum 🥴şuan atlamaya çalışıyor
bana1cocukyetti Gunes_12 çok kötü egzama olmuştu popişi alerji doktoruna geldik birde yumurta beyazına alerjisi ne durumda diye geçen test yaptırmıştık bu defa kontrole geldik bebem
orjinalhoptiri nescafebagimlisi kız sen az önce Yemeğim var diye bir şey yazmamış mıydın Ben mi yanlış gördüm🤣 Ben kabak tarator, nefis yemek tariflerinde gördüm onu deniycm🤷🏼♀️
Meri-Mel anabarbie Kank benim bücür çok çılgın ya hiç bir şey yaptırmıyor 2 yaş sendromuna dogru yol almaktayim aşırı zor zaptediyorum 😥🙈
Meri-Mel @anabarbie @AnnaKurt @nescafebagimlisi @Gunes_12 @kibritci_kiz @Tatlican @NewMomm1 @Simsimy @SweetMom__ Kızlar günüm var bana kolay ama zengin pratik menü lazım şöyle ortaya showluk
AnnaKurt Meri-Mel Şehriye salatası, mercimek köftesi, tatlı kurabiye, börek ya da poğaça, yapabilsen cheesecake yapamazsan hazır al
NewMomm1 Meri-Mel Kuru patlıcan dolması olabilir yaprak sarmak biraz daha zahmetli kolay istemişsinn Patates mantısı yapabilirsinn Baklavalık yufkadan börek yapabilirsin çok lezzetli oluyor Tatlı olarak sultan sarması olabilir tadı çok güzel sarmasını beceremiyorum ben bir türlü😂
Simsimy Meri-Mel Sigara böreği, mercimek köftesi veya kısır, makarna salatası, hazırda varsa yaprak sarma, tuzlu kurabiye, cheesecake